Print Page | Close Window

Сакура во Скопје

Printed From: build.mk
Category: Останати теми
Forum Name: Скопје
Forum Discription:
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=237
Printed Date: 28-Oct-2020 at 00:51


Topic: Сакура во Скопје
Posted By: волан
Subject: Сакура во Скопје
Date Posted: 13-Apr-2008 at 15:30
Сакура во Скопје ... бидна ... фотки ... Nihon ni ikitai ... Watashi wa Makedonia-jin ...

Веќе трета година чинам се прославува Сакура - цветањето на црешите на улицата Максим Горки ... во Саботата бев и си поминав прекрасно ... беа и некои други блогери од веќе големата блогерска заедница ... повторно да не зборувам јас многу ... ке оставам да зборува мојот фото апарат ...
http://blogot.blog.com.mk/node/148460">http://blogot.blog.com.mk/system/files?file=sakura3.jpg


Sakura vo Skopje 0 Sakam da odam vo japonija


Sakura vo Skopje 1 Cvetanj na cresite


Sakura vo Skopje 2 Cvetanj na cresite 2 ...


Sakura vo Skopje 3 Cvetanj na cresite 3 ...


Sakura vo Skopje 4 Cvetanj na cresite 4 ...


Sakura vo Skopje 5 Precekuvanje ...


Sakura vo Skopje 6 Precekuvanje 2 ...


Sakura vo Skopje 7 Pripremi ...


Sakura vo Skopje 8 Publikata ...


Sakura vo Skopje 9 Pripremi 2 ...


Sakura vo Skopje 10 Origami majstorot ...


Sakura vo Skopje 12 Pripremi 3 ...


Sakura vo Skopje 12 Pripremi 3 ...


Sakura vo Skopje 13 Pripremi 4 ...


Sakura vo Skopje 14 Ppozdrav ...

Постот е во изработка следат уште фотки ...
Replies:
Posted By: волан
Date Posted: 13-Apr-2008 at 18:14

Sakura vo Skopje 15 Vo stav ...


Sakura vo Skopje 16 Napad - Odbrana ...


Sakura vo Skopje 17 Jaku zuki ... ili ...


Sakura vo Skopje 18 Publika - blogerska ...


Sakura vo Skopje 19 Malku Dzudo ...


Sakura vo Skopje 20 Malku Dzudo 2 ...


Sakura vo Skopje 21 Povtorno Karate ...


Sakura vo Skopje 22 Povtorno Karate 2 ...


Sakura vo Skopje 23 Meditacija i Koncentracija ...


Sakura vo Skopje 24 Kata ...


Sakura vo Skopje 25 Pozdrav i pocituvanje ...


Sakura vo Skopje 26 Kata 2 ...


Sakura vo Skopje 30 Blogeri vo akcija ...


Sakura vo Skopje 31 Blogeri vo akcija 2 ...


Sakura vo Skopje 32 Bloger vo akcija 3 ...

-------------
волан


Posted By: ProMKD
Date Posted: 13-Apr-2008 at 19:52
Опасно супер фотки! 


Posted By: волан
Date Posted: 13-Apr-2008 at 20:27

Sakura vo Skopje 33 Kendo ...


Sakura vo Skopje 34 Japonska muzika ...


Sakura vo Skopje 35 Dziu-dzicu ...


Sakura vo Skopje 36 Dziu-dzicu 2 ...


Sakura vo Skopje 37 Katana vo akcija ...


Sakura vo Skopje 38 Katana vo akcija 2 ...


Sakura vo Skopje 39 Katana vo akcija 3 ...


Sakura vo Skopje 40 Katana vo akcija 4 ...


Sakura vo Skopje 41 Katana vo akcija 5 ...


Sakura vo Skopje 42 Kendo 2 ...


Sakura vo Skopje 43 Blogeri vo dvizenje ...


Sakura vo Skopje 44 Familiarno ...


Sakura vo Skopje 45 Cvetot na cresata ... prezemeno od A1...


Sakura vo Skopje 46 Origami ... prezemeno od A1...


Ова е последната серија од фотки ... од овогодишната Сакура во Скопје ...


-------------
волан


Posted By: Cloverstack
Date Posted: 13-Apr-2008 at 21:46
Фала волан Smile
Максим Горки секоја пролет изгледа фантастично со црешите Cheers

Кои се другиве блогери?


Posted By: La Linea
Date Posted: 13-Apr-2008 at 22:13
Originally posted by Волан

„Sakura vo Skopje 43 Blogeri vo dvizenje ...“И воедно најдобрата слика од реновираното ТИПО до сега. Дај бе да сликаме луѓе ја неам ич време со колоквиуми сега. Ако поминува некој може да напраи барем една слика колку да го имаме


-------------
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!


Posted By: dejan
Date Posted: 16-Apr-2008 at 10:22
Браво за сликите Волан, многу се убави


Posted By: Ines
Date Posted: 03-Oct-2012 at 09:26
Кога е пролет оваа улица е навистина прекрасна кога почнуваат да цутат...

Print Page | Close Window