Print Page | Close Window

Скопје 2014: Анкета 2013

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Урбанистички целини
Forum Discription: Урбанистички планови и градски микролокации
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=2411
Printed Date: 27-Jun-2022 at 16:57


Topic: Скопје 2014: Анкета 2013
Posted By: FoSsiL
Subject: Скопје 2014: Анкета 2013
Date Posted: 25-Apr-2013 at 18:13
Ваш став, ваш глас...

Ако модераторите не се согласуваат, нека ја избришат, но мислам дека е добро да се согледа денешната ситуација...

Па повелете, гласајте...

Пс... Ако може да се означи како хот топик (нели нема постови пишување, па да не се изгуби таму во другите страници од секцијава, никој да не ја види...

-------------
Македонија - Земја на чудата!Print Page | Close Window