Print Page | Close Window

Објекти изградени од Македонци во странство

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Проекти
Forum Discription: Административни, станбени, резиденцијални...
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=2872
Printed Date: 31-Oct-2020 at 04:40


Topic: Објекти изградени од Македонци во странство
Posted By: zdravozivo
Subject: Објекти изградени од Македонци во странство
Date Posted: 22-May-2013 at 20:53
Претпоставувам дека има повеќе членови на форумов кои живеат во странство,па сакав да ја отворам темава за тие да ни го споделат нивното искуство со градење надвор од државата.
Ме интересираат искуства при градење на семејни објекти или купување на станови, комерцијални објекти изградени и во сопственост на македонски државјани и слично.
Доколку има некој било какви информации или слики на оваа тема, постирајте ги тука


(насловот набрзина го напишав ,може по предлог да го натамамиме)Replies:
Posted By: Zelenikovo
Date Posted: 23-Nov-2018 at 12:55

https://www.microflexindustrial.com/ - https://www.microflexindustrial.com/
http://www.microflexauto.com/ - http://www.microflexauto.com/Print Page | Close Window