Print Page | Close Window

Детска градинка Пампурче - Скопје

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Образовни
Forum Discription: Училишта, универзитети, институти, библиотеки...
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=2894
Printed Date: 06-Dec-2022 at 05:52


Topic: Детска градинка Пампурче - Скопје
Posted By: Џоле
Subject: Детска градинка Пампурче - Скопје
Date Posted: 20-Jun-2013 at 14:34
Оваа детска градинка с енаоѓа во општина Ѓорче Петров. Сликите се преземени од ФБ страницата на градежната компанија Бетон.-------------
За сè има вторпатReplies:
Posted By: Џоле
Date Posted: 20-Jun-2013 at 14:35


-------------
За сè има вторпатPrint Page | Close Window