Print Page | Close Window

Неуромедика

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Здравствени
Forum Discription: Болници, клиники...
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=3363
Printed Date: 26-May-2022 at 05:52


Topic: Неуромедика
Posted By: Џоле
Subject: Неуромедика
Date Posted: 14-Jan-2016 at 21:06
До палата Емануел Чучков, на ул. Железничка

-------------
За сè има вторпатReplies:
Posted By: Џоле
Date Posted: 12-Apr-2016 at 07:29
Дознав дека зградава ќе биде нова болница Неуромедика. Извор: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.655908544511753.1073741868.292591710843440&type=3 - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.655908544511753.1073741868.292591710843440&type=3

Originally posted by Џоле

До палата Емануел Чучков, на ул. Железничка-------------
За сè има вторпат


Posted By: Џоле
Date Posted: 28-Aug-2016 at 14:41
Originally posted by Џоле

До палата Емануел Чучков, на ул. Железничка-------------
За сè има вторпат


Posted By: Џоле
Date Posted: 19-Oct-2016 at 17:22
Огромни отстапувања од оригиналниот рендер... Впрочем, споредете и сами, го има во погорните објави.-------------
За сè има вторпат


Posted By: zabegan
Date Posted: 19-Oct-2016 at 19:11
значи во Македонија рендери за бришење г'з се прават само... еден објект не изгледал така како што бил презентиран... ни еден

-------------
Architects create dreams...politicians create nightmares


Posted By: xnx
Date Posted: 19-Oct-2016 at 21:26
hahaha bar dopirna tocka da imaa edna


Posted By: Џоле
Date Posted: 02-Mar-2017 at 22:14
Поминував оттука, па сликнав, иако изгледа дека нема некои посебни промени од последниот пат...-------------
За сè има вторпат


Posted By: Џоле
Date Posted: 29-Mar-2017 at 16:24
фотографиите се преземени од нивната фејсбук страница


-------------
За сè има вторпат


Posted By: stef4o
Date Posted: 26-Jun-2017 at 11:44
Фотографиите се од нивната фг страна,објектот може да се означи како завршен
Posted By: xnx
Date Posted: 27-Jun-2017 at 09:10
kakva grozota od kompozicija se trive objekti


Posted By: stef4o
Date Posted: 10-Jan-2021 at 15:57
Nova bolnica Neuromedica Skopje(2017)

[tube]tRdemtIsoow&t[/tube]Print Page | Close Window