Print Page | Close Window

Vel City - Велес

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Проекти
Forum Discription: Административни, станбени, резиденцијални...
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=3551
Printed Date: 19-May-2019 at 11:58


Topic: Vel City - Велес
Posted By: stef4o
Subject: Vel City - Велес
Date Posted: 15-Sep-2018 at 18:00
Еве една нишка за да ја следиме одвоено реализацијата на овој проект.
Фотките и рендерите се од фб(патем некој нека постави кранче)

Овие две фотки се од пред година дена што значи дека во проектов имало некаков застој

А овие веќе ја прикажуваат моменталната ситуација


Replies:
Posted By: kiriOK
Date Posted: 16-Sep-2018 at 02:59
Кој би сакал да купи стан во Велес?...посебно кога со истите цени конкретно во овој објект ќе може да купи стан во Скопје?


Posted By: Cloverstack
Date Posted: 16-Sep-2018 at 15:19

Дали проектов е само станбен? Изгледа како да има и трговски центар во негов склоп.


Posted By: stef4o
Date Posted: 16-Sep-2018 at 15:27

Ke bide kombinacija na stanben i deloven prostor,odnsono vo sklop na kompleksot ke ima i trgovski centar.


Posted By: Влатко
Date Posted: 17-Sep-2018 at 10:07
Интересно


Posted By: carver91
Date Posted: 17-Sep-2018 at 11:30
Koje godine ce objekat biti zavrsen?


Posted By: stef4o
Date Posted: 17-Sep-2018 at 13:11

Не сум дошол до таква информација но според мене за околу 2-3 години би требало да биде готов.Бидејќи камен темелникот бил поставен 25.11.2017 па скоро една година имало извесен застој во проектот но се надевам дека таквите проблеми се веќе надминати.


Posted By: stef4o
Date Posted: 20-Sep-2018 at 13:11
Од нивната фб странаPosted By: stef4o
Date Posted: 21-Sep-2018 at 13:31
[tube]zC5JwDSxEVQ[/tube]


Posted By: fichot
Date Posted: 29-Sep-2018 at 08:22
интересно. Баш да видиме дал ќе излезе ко на рендер.. Убо би било ливадата да ја накосат и да оди до доле ко една зграда во Данска или кај беше.


Posted By: stef4o
Date Posted: 11-Oct-2018 at 18:39
Од фб

Posted By: Dzeksi
Date Posted: 19-Oct-2018 at 10:46
samo da ispadne kako na renderot kje bite najubav kompleks vo makedonija nekogash napraven spored mene


Posted By: stef4o
Date Posted: 02-Nov-2018 at 17:05
од фбPosted By: stef4o
Date Posted: 08-Nov-2018 at 19:55
Од фбPosted By: stef4o
Date Posted: 13-Nov-2018 at 14:02
Од фбPosted By: stef4o
Date Posted: 18-Nov-2018 at 15:11
Од фб

Posted By: stef4o
Date Posted: 20-Dec-2018 at 17:34
Од фбPosted By: stef4o
Date Posted: 30-Dec-2018 at 16:30
Од фб,добро напредуваатPosted By: stef4o
Date Posted: 10-Feb-2019 at 18:34
Од фбPosted By: stef4o
Date Posted: 01-Mar-2019 at 17:17
Од фбPosted By: stef4o
Date Posted: 27-Mar-2019 at 17:42
Од фб
Print Page | Close Window