Print Page | Close Window

Станбено-деловен комплекс Атлантис - Велес

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Станбени
Forum Discription: Станбени згради, станбено-деловни комплекси, резиденцијални објекти и населби...
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=3610
Printed Date: 03-Mar-2021 at 16:37


Topic: Станбено-деловен комплекс Атлантис - Велес
Posted By: stef4o
Subject: Станбено-деловен комплекс Атлантис - Велес
Date Posted: 02-Jul-2018 at 17:37
Станбен комплекс Атлантис-Велес(сликите се од крајот на мај и почеток на јуни превземени од нивната фб страна)

Еве рендери

И неколку фотки


Replies:
Posted By: stef4o
Date Posted: 22-Jul-2018 at 11:07
Во Велес,Станбен комплекс Атлантис(фотките се од фб)

Posted By: stef4o
Date Posted: 13-Sep-2018 at 07:04
Станбено-деловен комплекс Атлантис во Велес(од фб)

Posted By: Џоле
Date Posted: 01-Nov-2018 at 21:04
Гостивар (фото: од форумот ЅЅС)-------------
За сè има вторпат


Posted By: kiriOK
Date Posted: 02-Nov-2018 at 06:44
Ги пратам случувањата во Словенија во однос на урбанизам и слично,се изнапишаа еден куп статии и критики во однос на пренаселувањето на Љубљана,оваа тема е се повеќе во фокусот на јавноста...

А кога ќе ги погледнам бројките незнам дали да плачам иида се смејам,посебно кога ќе ја споредиме оваа ситуација со таа кај нас,Скопје-остаток од државата

Население на Љубњана:

1.1.2009 276.091

1.1.2010 279.653

1.1.2011 280.140

1.1.2012 280.607

1.1.2013 282.994

1.1.2014 285.857

1.1.2015 287.212

1.1.2016 288.307

1.1.2017 288.919

1.1.2018 289.518

1.7.2018 289.832

Словенија на 1.7.2018 е проценета со население од 2.070.050

Скопје од друга страна има дупло повеќе жители од Љубљна,а Македонија дали има дали нема 1,85 милион души, плус е територијално 20% поголема од Словенија.


Posted By: stef4o
Date Posted: 06-Nov-2018 at 10:05
Во Велес(од фб)Posted By: stef4o
Date Posted: 01-Dec-2018 at 15:52
Во Велес(од фб)

Posted By: stef4o
Date Posted: 05-Apr-2019 at 15:02
Од комплексов изградена е само првата зграда односно ламела 1 а треба да отопочне изградба на уште две.
Еве во продолжение рендери и фотки(од фб)

Posted By: stef4o
Date Posted: 28-Apr-2020 at 17:15
По подолго време тука продолжуваат градежните активности овој пат поврзани со изградбата на ламела 2 од комплексотлинк од видеото https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup/videos/260928421731455/?eid=ARA9Xf7wWaoyZeBvNMOujOWvf537-RtKOOE6y5yxYWDTAB8rUWB8CdbSR-bUoDm1-JNvZSr99nvzLsKB

https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup/?


Posted By: stef4o
Date Posted: 05-May-2020 at 16:49
ЛАМЕЛА 2 и 3, СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН КОМПЛЕКС АТЛАНТИС ВЕЛЕС
23.03-4.05.2020 година

На улица, Раштански пат бр.14 во Велес, на површина од 1.200м2 започна да се градат Ламела 2 и 3 од станбено деловниот комплекс Атлантис. Овие две згради ќе имаат вкупно 105 станбени единици.
За да се дојдеме до точката за градба, ископани беа 5.200м3 земја, за тампонирање и подготовка на теренот нанесено е 850 м3 тампон.


https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup/Posted By: stef4o
Date Posted: 05-May-2020 at 16:53
https://aig.mk/


Posted By: stef4o
Date Posted: 02-Jun-2020 at 12:37
25.05-31.05.2020https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup/


Posted By: stef4o
Date Posted: 19-Jun-2020 at 12:01
Бетонирање на темелната плочаhttps://www.facebook.com/atlantisinvestgroup/


Posted By: stef4o
Date Posted: 02-Jul-2020 at 11:45


https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup/


Posted By: stef4o
Date Posted: 05-Aug-2020 at 08:56
август 2020https://www.facebook.com/demateli


Posted By: stef4o
Date Posted: 17-Aug-2020 at 11:43


https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 24-Aug-2020 at 11:06
https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 07-Sep-2020 at 11:32
https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 23-Sep-2020 at 13:14


https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 13-Oct-2020 at 11:46
https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 16-Nov-2020 at 14:33
https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 30-Nov-2020 at 13:09


https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 07-Dec-2020 at 18:25
https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 21-Dec-2020 at 15:34


https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 31-Dec-2020 at 15:16
https://www.facebook.com/demateli/


Posted By: stef4o
Date Posted: 18-Jan-2021 at 13:18


https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 31-Jan-2021 at 16:58


https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 10-Feb-2021 at 09:18
https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup


Posted By: stef4o
Date Posted: 17-Feb-2021 at 14:11
https://www.facebook.com/atlantisinvestgroup/videos/776077939666581/Print Page | Close Window