Print Page | Close Window

Реновирање На Куќа, Стан, Просторија До Клуч

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Изградба и ентериери
Forum Discription: Совети, искуства, едукација, проекти...
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=3657
Printed Date: 12-Jul-2020 at 06:39


Topic: Реновирање На Куќа, Стан, Просторија До Клуч
Posted By: DAR-MAR-MK
Subject: Реновирање На Куќа, Стан, Просторија До Клуч
Date Posted: 18-Nov-2019 at 15:32
Сакате нов углед во вашата куќа, стан, просторија, нов дизајн но не знаете како. Тогаш сте на вистинското место. Нашата фирма ви нуди све што ке посакате. Брзо ефикасно и најпрофесионално со нашиот стручен тим. Све што треба е да не побарате и ние ке се погрижиме за останатото.

Нашите Услуги:
🔘 Редизајн на Вашата Куќа, Стан, Просторија
🔘 Премештај и Селидби
🔘 Рушење Ѕидови, Кршење Плочки, Фрлање Шут, Кошулица
🔘 Ѕидање и Молерски Услуги
🔘 ПВЦ Прозори и Врати по мерка, сопствено прозиводство
🔘 Најбитно, задоволни клиенти

🔘 Контактирајте не на ФБ страната: https://www.facebook.com/mojdommk1/
🔘 Или на Телефон: 071/872-727

https://www.youtube.com/watch?v=ATMzzsTKENE&feature=youtu.be - https://www.youtube.com/watch?v=ATMzzsTKENE&feature=youtu.be

-------------
https://www.facebook.com/mojdommk1/Print Page | Close Window