Print Page | Close Window

New Star Residence - Визбегово

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Станбени
Forum Discription: Станбени згради, станбено-деловни комплекси, резиденцијални објекти и населби...
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=3683
Printed Date: 01-Mar-2021 at 13:36


Topic: New Star Residence - Визбегово
Posted By: stef4o
Subject: New Star Residence - Визбегово
Date Posted: 11-Dec-2019 at 07:59
New Star Residence-проектов треба да се реализира во Визбегово

https://www.facebook.com/mevlanarchitecture/Replies:
Posted By: stef4o
Date Posted: 17-Mar-2020 at 16:53
Овој проект беше најавен во ноември 2019 но очигледно годинава ќе почне реализацијата..еве рендери и фотка од терен

Локацијата е во Визбегово-Скопје...состојба на 24.02.2020https://www.facebook.com/mevlanarchitecture/


Posted By: stef4o
Date Posted: 06-May-2020 at 16:52


https://www.facebook.com/New-Star-Residence


Posted By: stef4o
Date Posted: 30-Jun-2020 at 13:44
Содржина на комплексов...

40 Куќи со соптвено земјиште
-Лесен и брз пристап до градот
-Модерна архитектура
-Мир и безбедност во динамичниот ритам на Скопје
-Детски парк, ресторан, маркет, амбуланта, аптека

https://www.facebook.com/New-Star-Residence


Posted By: kiriOK
Date Posted: 30-Jun-2020 at 18:05
Originally posted by stef4o


-Мир и безбедност во динамичниот ритам на Скопје


Прошло лето бев во една куќа во македонскиот дел на Визбегово,блиску до црквата...во рок од 3 дена колку што престојував, 4 пати во ноќта слушнав рафали од калаш ли беше, полу автоматско ли беше, тоа незнам.


Posted By: Влатко
Date Posted: 01-Jul-2020 at 07:35
Originally posted by stef4o

Содржина на комплексов...

40 Куќи со соптвено земјиште
-Лесен и брз пристап до градот
-Модерна архитектура
-Мир и безбедност во динамичниот ритам на Скопје
-Детски парк, ресторан, маркет, амбуланта, аптека

https://www.facebook.com/New-Star-Residence


Заборавиле да напоменат и дива депонија на само стотина метри воздушна линија која што Општина Шуто Оризари ја пали за да се ослободи простор за ново ѓубре.


Posted By: Влатко
Date Posted: 01-Jul-2020 at 07:36
Originally posted by kiriOK

Originally posted by stef4o


-Мир и безбедност во динамичниот ритам на Скопје


Прошло лето бев во една куќа во македонскиот дел на Визбегово,блиску до црквата...во рок од 3 дена колку што престојував, 4 пати во ноќта слушнав рафали од калаш ли беше, полу автоматско ли беше, тоа незнам.


Друже можно е да се случило, ама тоа не е баш секојдневие. Населбата генерално е мирна.


Posted By: stef4o
Date Posted: 02-Jul-2020 at 16:05
Видео презентација на изглед на куќа ТИП 1линк

https://www.facebook.com/NewStarResidence/videos/286173895961501/


Posted By: stef4o
Date Posted: 02-Jul-2020 at 16:06


https://www.facebook.com/NewStarResidence/


Posted By: stef4o
Date Posted: 06-Jul-2020 at 15:49
Неколку Snapshots и линк од виртуелната прошетка низ комплексов...линк

https://www.facebook.com/NewStarResidence/videos/1400522773473026


https://www.facebook.com/NewStarResidence/


Posted By: stef4o
Date Posted: 13-Jul-2020 at 13:21
Изградбата е веќе почната

https://www.facebook.com/mevlanarchitecture/


Posted By: stef4o
Date Posted: 15-Jul-2020 at 09:58


https://www.facebook.com/NewStarResidence/


Posted By: stef4o
Date Posted: 03-Aug-2020 at 10:56


https://www.facebook.com/NewStarResidence


Posted By: stef4o
Date Posted: 12-Aug-2020 at 15:39
od fb

Posted By: stef4o
Date Posted: 14-Aug-2020 at 17:28


https://www.facebook.com/NewStarResidence


Posted By: stef4o
Date Posted: 16-Aug-2020 at 11:21
11.08.2020

https://www.facebook.com/Mat-Bau


Posted By: stef4o
Date Posted: 19-Aug-2020 at 14:33


https://www.facebook.com/NewStarResidence


Posted By: stef4o
Date Posted: 20-Aug-2020 at 16:27


https://www.facebook.com/NewStarResidence


Posted By: stef4o
Date Posted: 29-Aug-2020 at 14:20
od fbPosted By: stef4o
Date Posted: 30-Sep-2020 at 16:14
Type 1 = 231 m2
the size of the parcel where type 1 houses are built are:
300 m2 to 400 m2 depending on position.
Information about homes:
Home is given with key in hand, each house has customized bathrooms, rooms, floors (laminati & tiles), everything except furniture and kitchen. Houses have central heating and cooling with electricity saving systems.
- fun space for kids
- cafe
- market
- pharmacy
- ambulance
- 24 hour insurance
Price 900 euro per m2
(free yard home only)https://www.facebook.com/NewStarResidence


Posted By: stef4o
Date Posted: 04-Oct-2020 at 14:48
од фб

Posted By: stef4o
Date Posted: 14-Oct-2020 at 06:48


https://www.facebook.com/NewStarResidence


Posted By: stef4o
Date Posted: 04-Nov-2020 at 17:26
Чинам скоро сите куќи се веќе до ниво на карабинаод нивниот фб профил


Posted By: Влатко
Date Posted: 05-Nov-2020 at 08:53
Ова е супер и искрено се надевам тука да се населат совесни граѓани кои ќе се приклучат на борбата против дивата депонија која го труе Скопје а е на само стотина метри воздушна линија од комплексов.


Posted By: stef4o
Date Posted: 06-Nov-2020 at 17:52
Tip 1=231m²https://www.facebook.com/NewStarResidence


Posted By: stef4o
Date Posted: 17-Nov-2020 at 18:30
https://www.facebook.com/NewStarResidence/videos/402160464254102


Posted By: stef4o
Date Posted: 18-Nov-2020 at 13:33
06.11.2020https://www.facebook.com/Mat-Bau


Posted By: stef4o
Date Posted: 26-Nov-2020 at 16:56
вид на куќa :
• Тип 1=231m²
• Тип 2=291m²
• Тип 3=262m²
Локација : Скопје/Визбегово
големината на парцелата на куќите се од:
300m² до 400m² зависно од позиција,(дворно место од 180м2-280м2)

Информации за куќите:
Куќата се дава со клуч на рака, секоја куќа има средени купатила, тоалети (санитариа) подовите ( плочки & ламинат(таркет) )се освен мебел и кујна
Куќите имаат :
-централно греење и ладење,
-24 часовно обезбедување
-Детски парк, -ресторан,
-маркет,
-амбуланта,
аптека
- фитнес
Цена : 900 евра по м2https://www.facebook.com/NewStarResidence


Posted By: stef4o
Date Posted: 21-Dec-2020 at 18:15
Posted By: stef4o
Date Posted: 03-Jan-2021 at 10:26Print Page | Close Window