![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 96979899100 209> |
Author | |
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
Luge, ne rekov deka stranska firma trebase da go gradi Gradski. Mojata zabeleska bese deka Beton nema iskustvo so stadioni i dokolku se pojavi nekoja greska toa ne treba da ne cudi. Pokrivot na juzna npr. ne e bash simetricen.
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Мојот пост е одговор на оној на Паметњаков.
|
|
![]() |
|
Паметњаков ![]() Groupie ![]() Joined: 17-Jul-2010 Location: / Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Па и тоа што викаш
![]() ![]() |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
Паметњаков ![]() Groupie ![]() Joined: 17-Jul-2010 Location: / Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
ЗА КОГО КАКО
![]() |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Паметњаков сите сме тука да дискутираме, слободно пишувај ги сите свои размислувања.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Како МОДЕРАТОР НА ГРУПАВА прво ке барам дозвола од тебе
![]() |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
На западна доле побрзо се работи од источна доле... а на источна горе побрзо се работи од западна горе 1.Источна од надвор
2.
3.
4.Источна од внатре
6.Западна од внатре
7.
Слики од Западна од надвор нема зашто неможев да влезам(не ме пуштиа незнам зашто) од теренот на АРМ.
![]() |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Каде е слика 5 ?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Незнам зашто сликиве само на овој форум искачаат ВОЛКАВИ |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Нема слика 5. со бројките сум се збунил малце
![]() |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ти користиш сервис за хостирање tinypic. Тамо незнам, но лигично ми е да има опција resize. На PhotoBucket и ImagesHack има.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Нема... ама од сега па натака ке си користам или PhotoBucket или ImagesHack
![]() |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
@pametljakov:
ubavi foti, ako sakas mozam da ti gi napravam resize!??
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Прави слободно ако не ти е тешко... ама да не бидат развлечени како што направија на една моја фотка од јужна
|
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
poveli
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
дали ја веќе ги гледам носачите за покривот или нешто друго е во прашање ? Edited by Dragan - 21-Aug-2010 at 23:19 |
|
![]() |
|
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
Носачите се.
|
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
my Macedonia... Фала иако мене не ми требаа
![]() ![]() |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Паметњаков- Фотките ти се одлични И да прашам едно прашање за сите... Кои се реалните технички можности да се спушти фудбалскиот терен, а на местото на атлетската патека да се направат укопани трибини (кои можат да бидат и динамични, односно да се собираат. Дали се нарушува амбиентот, функицоналноста и изгледот на стадионот. Колку може да се добие во седишта? И дали е реално потребно? Јас лично мислам дека вака е како што е сега е најдобро, најфункционално и најдбро изгледа. Edited by FoSsiL - 22-Aug-2010 at 09:29 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Фосил побарај наназад неколку пати го имаме дискутирано ова, не ми текнува кои се аспекти сме ги опфатиле, но мене ми изгледа тотално непотребно и воопшто не навивам за таа опција. Ако некогаш во иднина решиме дека ни треба зголемен капацитет, таа опција секогаш може да влезе во игра, но исклучиво со некакви монтажни трибини и никако комплетно на сметка на атлетската патека, туку собрани монтажни при атлетски настани.
Околу техничките можности ми изгледа дека сегашните трибини воопшто не сметаат за такво нешто, туку блискоста до Вардар може да е најголема техничка пречка за такво нешто. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 96979899100 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |