![]() |
![]() |
![]() |
НЛБ Тутунска банка |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45678 19> |
Author | |
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
Здраво Џоле
![]() Зошто и дали е сменето незнам, според пбанкс ова е конечното решение. Викаа август едно време али како да успорија малце....
![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
zdravo Djole ![]() kolku sto znam dilemata bila pomegju crveniot i onoj vtoriot render postiran tamu na 3-4 strana (edit: vardar go postirase vo predhotniot post ![]() Edited by pbanks - 28-May-2008 at 13:36 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
![]() Овде се поставува скеле за фасада. |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Овдека деновиве интензивно се работи на некои конструкции околу објектот. Оградата накај Рамстор е скоро скроз тргната и се се гледа внатре. И за фасада се спремаат на големо скоро ја обложија целата зграда со скелиња и мрежа.
1 ![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
мислам дека супер ќе му дојде ваква зграда на тој простор меѓу раскрсницата на Нова Македонија и Рамстор
иако повеќе ми се допаѓаше првиот рендер како на повеќето од вас инаку зошто уште ги немаат завршено двете спојки меѓу зградите, а веќе почнуваат со фасадата? |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
на долното ниво направија некаква спојка со некакви метални профили но горната спојка ја немаат направено. Незнам ваљда си имаат луѓето некаков есап ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
1 Улицава заличува
![]() 2 Уште ништо од фасадата но горе доле се наредени профилите ![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Црвениот е поубав, мада и вториот не е многу лош..
Само да не знае некој до каде се со градба и кога ќе се отвора објектов?? |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
мислев дека со црвена фасада е подобро, но сега гледам дека и со оваа може да биде супер, добро се вклопува со зградата од карши и рамстор, а не е се монотоно
|
|
|
|
![]() |
|
twin ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
vtoriot e poubav zasto se vklopuva so site objekti vo negova blizina ..nova makedonija,biznis centarot,ramstore
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
ама финтата е пак цела раскрсница да не биде со стакло
|
|
|
|
![]() |
|
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
Требаше барем уште два ката посвисока да ја направат , вака некако се губи во просторот. Инаку изгледот е одличен и вториот рендер повеќе ми се свиѓа.
|
|
![]() |
|
twin ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
apsolutno povisoka bi izgledala podobro
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
епа тоа ти е, стариот страв на скопјани од висина
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
инаку мислам дека не толку висината проблемот колку дрвјата што треба да се средат, не знам зашто насекаде во градов ставаат дрвја со голем раст, имаат доста од градбите покриено
|
|
|
|
![]() |
|
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
Па на рендерот за зградата се гледа дека најверојатно ќе се исечат дрвата за да се направи паркинг
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Во контекст на дискусија од последниве неколку поста. И мене ми се чини дека црвениот рендер можеше да излезе доста поинтересен (иако би имало простор да излезе и многу полош од ова што го имаме сега). Еве што не чека фатив неколку детали од фасадата, мермерните плочи и зелените рефлектирачки стакла
![]() Инаку и јас мислам дека со едно 2 ката плус зградата подобро ќе се вклопеше во просторот. 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
хмм, се надевам добро ќе излезе
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Па од кај сега зелени прозори. Ваљда да се вклопува со Гема. Или па ова се само заштитни фолии додека трае градбата, што не ми изгледа така. Сепак очигледно е дека не се работи по ни еден од досегашните рендери.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45678 19> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |