![]() |
![]() |
![]() |
Соравиа центар |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 89101112 13> |
Author | |
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Здраво.. Јас сум нов тука, можеби и еден од најмладите членови (13 г)
![]() Тука сакам само да го кажам моево мислење за објектов.. Се е супер, само ако во Скопје 20 години се прави една зграда од 10 спрата, тогаш пропаднавме ![]() |
|
![]() |
|
Cibi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 167 |
![]() ![]() |
Горните канцеларии веќе се при крај останува да го уредат и долнио простор за продавници и маркети.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
и што со тоа? сакаат да привлечат вонземјани?
кога се гледа од страната на ГТЦ е некако грдо, но можда добро ќе изгледа од предната страна на зградата |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Види ги рендерите, ќе ти се разјасни зошто е скелето на врвот ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
а за што е поставено тоа скелето на врвот?
а за стаклото го имам истото мислење |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
1 Модификациите на зградава ми легнаа и дефинитивно мислам дека го подобрија целовкупниот впечаток. Единствено не ми е јасно зошто го прошарале овалниот дел со стакла во две нијанси тој момент ми е некако
![]() ![]() 2 ![]() 3 Црниот мермер на долниот дел од фасадата не ми се допаѓаше се надевам дека смислиле ново решение ![]() 4 Страната кон Вардар ![]() |
|
![]() |
|
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
ova kaj da e kje bide gotova. gledam prva polovina se vekje staven stakla
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
и мене не ми се допаѓа баш тој преработениот дел. Но ваљда пробувале да го направат логичен спојот со дополнителниот кат. Еве направив една фотка од агол од кој ретко имаме прилика да ја видиме зградата ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evolutionary ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 198 |
![]() ![]() |
Ako ne se problem fotki od 2 mP, ke postiram nesto denovive od Soravia. Kako dete mnogu se palev na zgradava, i ete duri denes ne mozam da docekam da ja zavrsat, taka da otsega ja ke go sledam
![]() |
|
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone
|
|
![]() |
|
se_manda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2007 Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
gore na toa kruznoto so go dogradija staile neso so lici na krst
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cibi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 167 |
![]() ![]() |
ne sum siguren dali stavija novi stakla ili postojnite samo gi iscistija,najverojatno ke da e vtoroto a toa znaci deka samo se iscisteni.
|
|
![]() |
|
Forensic ![]() Newbiе ![]() Joined: 13-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
ok |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
@ Forensic
Форумов е на македонски јазик. За тие што не знаат македонски, постои англискиот суб-форум, таму можеш да прашаш и да искоментираш што сакаш. Во иднина постовите на бугарски ќе ти бидат бришени без предупредување. Edited by Cloverstack - 27-Jun-2008 at 05:29 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Вчера убаво ја загледав зградава од повеќе агли и мислам дека додатокот горе добро се вклопи, вклучувајќи го и тој округлиот дел. Баш некако го смени впечатокот што го имавме дека зградава горе изгледа како пресечена со сатар
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Почнуваат да ја откриваат
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
kraen rok bese dekemvri 2007 ama da se nadevame deka ke go zavrsat do dekemvri 2008 godina.
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Кога беше зградава во застој мислев дека само уште малце фали за да се доправи зградава, ама очигледно не било така. Тука којзнае уште колку работа има? Има ли дадено некој краен рок?!
п.с. Кловер т, тебе изгледа зградав некако опсесија ти стана. Највеќе постови од тебе има. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Вчера бев на поминување...
![]() Edited by Cloverstack - 06-Jun-2008 at 01:59 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Нема врска со првиот кат, чудото се гради врз самиот кров.
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Да не се прави некој пристап во Соравиа од првиот кат на ГТЦ?!
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 89101112 13> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |