![]() |
![]() |
![]() |
Скопје - најдобри фотки |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1213141516 22> |
Author | |
Max ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 3686 |
![]() ![]() |
уште една од повеселите ![]() под skopje во google images една од првитефотки што ја вади е оваа од МкД Edited by Max - 17-Dec-2014 at 08:15 |
|
![]() |
|
Max ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 3686 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na poslednava Magos i moznosta pl.MKD da bidne nakiten so magdonosen-cyber-mood Edited by Max - 17-Dec-2014 at 08:13 |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
eve go skopje 2009, naskoro ce se ruinira ovaj ubav grad (so verskite objekti pa istotaka i so muzejot/arhivot itn.)
![]() ![]() ![]() ![]() slikata mi e od net.
![]() |
|
![]() |
|
Vlatko ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 18-Jun-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Добро најдов
Линкот од сајтот на типот каде што можат да се видат еден куп одлични фотки од цел свет го дадов погоре,но еве го пак
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
сигурно сликиве се од типов, бидејќи ги имам видено порано но на други сајтови, некои на ССЦ
добри фотки во секој случај ![]() инаку добредојде Влатко ![]() |
|
![]() |
|
Vlatko ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 18-Jun-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
ОК фала,како што може да се види тазе сум на форумов,не ја приметив нишкава па ги закачив на друга |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Одлични! ![]() Ги префрлив во оваа нишка бидејќи се навистина добри, а се тематски разноврсни |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Не се баш панорами,ама тука има неколку одлични слики од Скопје,направени од некој си Алан Грант,ако ви се допаднат ,повеќе слики од Македонија (а дечково има направено од цел свет) може да видите тука Штета што се во мал формат,некои од нив како на пример бр.15,16,17,18,20,21 би биле одлични како wallpaper
![]() 1
![]() 2
![]() 3
![]() 4
![]() 5
![]() 6
![]() 7
![]() 8
![]() 9
![]() 10
![]() 11
![]() ![]() 12
![]() 13
![]() 14
![]() 15
![]() 16
![]() 17
![]() 18
![]() 19
![]() 20
![]() 21
![]() 22
![]() 23
![]() 24
![]() 25
Edited by Vlatko - 24-Jun-2009 at 18:05 |
|
![]() |
|
anDarko ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12-Oct-2008 Online Status: Offline Posts: 204 |
![]() ![]() |
![]() |
|
anDarko ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12-Oct-2008 Online Status: Offline Posts: 204 |
![]() ![]() |
сликава ме воодушеви...градилиштето на Магос на плоштад Македонија на самрак...фотка од Фликр (http://www.flickr.com/photos/lilbrsh/
![]() Edited by anDarko - 24-Mar-2009 at 00:05 |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
ова се слики од панорамио кои немав време да им правам resize
http://static.panoramio.com/photos/original/5294119.jpg http://static.panoramio.com/photos/original/5294114.jpg http://static.panoramio.com/photos/original/9132279.jpg http://static.panoramio.com/photos/original/5215394.jpg овие не се проблем ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
според сликата мислам дека кругчето на плоштад МКД не добро централизирано или, патем ова околу перспективите на кадарот и јас се сложувам супер се, единствено требало малку и да отседне неколку дена на таа положба за да извади разнолика атмосфера а зошто не и stop motion, туку пред некое време минувајќи од рекорд забележав јарболот исто добро се гледа и од кај ловец спроти МцД како и од кај ул.МКД
Edited by beTon - 18-Feb-2009 at 01:41 |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Абе очигледно е дека сликата е тешко фотошопирана, но тоа не го менува фактот дека е феноменална! Кадаров е испосликан безброј пати, но оваа отскокнува со тоа што е широк кадарот и ги опфаќа и МГС и Мекдоналдс многу добро.
|
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
авторот ја средувал сликава, бидејќи МГС ми е чуден
![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
убави тазе фотки (Flickr, sleepless_girl).
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
митатос сликите се поубави како ти што си ги направил, а на обичните сум се навикнал некако и затоа вака направени ми се поинтересни
инаку ![]() |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
ама на ова првава фотка атмосферата навистина е оригинална, и сијалиците се олдскул и настрешницата бербат, единствено ја вади односно открива староста баш тоа бајкерот со монтбајкот
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1213141516 22> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |