![]() |
![]() |
![]() |
НЛБ Тутунска банка |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1314151617 19> |
Author | ||||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|||
Значи сакаш да кажеш кога не се гледа (навечер како на последниот рендер) ти се допаѓа а преку ден не?????
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|||
![]() Знееш како е.... Кога скролувам нагоре не ми се свиѓа (на погорните слики). Но на долната изгледа добро. |
||||
![]() |
||||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|||
Дефинитивно најдобар предлог што сум гo видел до сега со исклучок на лилаковите детали кои воопшто не ми "легнаа" како на пбанкс. |
||||
![]() |
||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|||
Мене ова некако ми изгледа поскапо за изведба од претходните, ама па е многу поубаво од претходните.
|
||||
![]() |
||||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|||
Убаво. На прв поглед не ми се допаѓаа лилаковите детали но потоа "ми легнаа". Претпоставувам дека изборот потекнува од корпоративните бои на НЛБ Тутунска?
Edited by pbanks - 28-May-2008 at 11:21 |
||||
![]() |
||||
nikla802 ![]() Newbie ![]() Joined: 18-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|||
.. се извинувам морам да се дополнам....ништо од предлогот
|
||||
![]() |
||||
nikla802 ![]() Newbie ![]() Joined: 18-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|||
Предлог за фасадно обликување на објект CITY PLAZA во градба од ДНА Архитекти.
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() |
||||
![]() |
||||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|||
Многу забави темпото на работа... нема видлив напредок последниве 2-3 недели...
|
||||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||||
![]() |
||||
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
|||
eve eden UPDATE ,,
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
Одавна немаме апдејт за овој проект но и нема некои големи промени визуелно. Еве една ретро слика, дупката која седеше со години пред да почне градбата.
![]() Edited by pbanks - 30-Apr-2008 at 17:43 |
||||
![]() |
||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|||
Колку само си имаме проблем што не ни е изграден јужен булевар. А башка овој дел некако не ми е многу прикладен со урбанистичкиот план. Така е кога секоја будала изиграва архитект, па после ќе се крпиме со улички.
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
Абе и мене ми е мутно некако, уште не ми е све јасно како ќе се паркира, ама битно ќе се паркира. Ај ќе видиме, и кај нас нешто вакво во тек со светските трендови.
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() Edited by pbanks - 05-Apr-2008 at 21:10 |
||||
![]() |
||||
GreatMakedon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2007 Online Status: Offline Posts: 186 |
![]() ![]() |
|||
noviot render ne mi se sviga, stariot render so poveke staklo bese po moderen.
Edited by GreatMakedon - 05-Apr-2008 at 21:04 |
||||
![]() |
||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|||
WTF?!? ![]() |
||||
![]() |
||||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|||
Тектов е полн со типичен новинарски булшит како споредувањето на Скопје со другите европски метрополи и напумпани фрази од типот „единствено во регионот“. Но ќе одговори на многу прашања околу катната гаража и бев пријатно изненаден од тоа што го прочитав.
![]()
Edited by La Linea - 04-Apr-2008 at 23:57 |
||||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
Зашто имам впечаток дека малце се успори работата тука?!
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
Еден друг агол
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
На ништо не личи. Сега хари ќе дал 700000 евра за мостот на аларова. А кај него пред врата не си погледнал. Или па погледнал ама тендерите за мостот поубави му се виделе!
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
Стварно треба малце да ја средат зградава, па нели само се фалат со рекордни профити, па нека фрли Хари некој денар. И на мнт му треба малце боичка, па после кога ќе се изгради филхармонијата (најдобар нов проект во мк според мене) целиот тој простор да трешти.
|
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1314151617 19> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |