![]() |
![]() |
![]() |
Нов објект на Комерцијална Банка (Сан Марко) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 26272829> |
Author | |
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
KamaZ ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 07-Apr-2008 Location: Sk/Rotterdam Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Фала! Доста ажурно го следиш форумов
![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() Италијанскиот инвеститор го споменуваат во контекст на пола Мал Ринг. Од стоковна куќа ТИПО, па до објектот на парцелата на народна банка и еве и Магос. За позадината на тој италијански инвеститор има повеќе муабети но искрено не се замарам премногу. Се додека е според планот и доколку изгледа пристојно не ми е гајле чиви се парите. За книгата што ја спомнуваш ќе ти каже Ла Линеа, тој ги набави тие скенови. Edited by pbanks - 08-Apr-2008 at 22:52 |
|
![]() |
|
KamaZ ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 07-Apr-2008 Location: Sk/Rotterdam Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Само што поминав да ѕирнам дали ставиле табла и ја ставиле денеска изглеа. Инвеститор е Сан Марко - Италија
![]() Бајдвеј, одамна сакав да прашам нешто. Некој имаше извадено скенови од книга што ја купил во Скопје и книгата беше нешто како македонска архитектура во 20тиот век или така нешто. Имаше слики од макетите на Скопје за после земјотресот. Која е книгата и каде ја има? Ако ви текнува за што зборам тогаш фала за информацијата унапред ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
blejd ги изеде Утрински (и сите други) со информацијава за три дена
![]()
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=D35B09DF49C17D46AAD96F2B0A1347F7 Edited by pbanks - 07-Apr-2008 at 23:02 |
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
haha:p baram po vesnicive nekoj da se pozhali za zeleniloto ![]() |
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
cekaj be UrbanFreak ,,, uste ne pocnale ti koga ke zavrsat ,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Оооо, убави новости, дали веќе има и рокови за крај на изградбата? |
|
![]() |
|
skywings ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 01-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
Е баш ми мило што се потполнува просторот таму зградата е одлицна и е вклопена со оклната содржина (мислам естетски) а урбанистички не знам не ми е тоа струката |
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Da i jas sega sfativ za shto tochno stanuva zbor. ![]() Edited by gotsomekicks - 06-Apr-2008 at 18:33 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Приметувате ли несхто кај овој објект на левиот крај на сликата, во ќошот на градилиштето. Мене ми личи на остатоци од темели. Да не е случајно ова од некоја зграда од пред земјотресот?!
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Аман бе екологисти. Ода вас дерман да се немало!!!
![]() |
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
Znaci parkot ke otide? ![]() ![]() Edited by dejan - 06-Apr-2008 at 13:41 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
ej sega vidov koga si ja sredil temava. Sega ukopcav, poshto na predhodnata tema kaj shto diskutiravme ednata slika ja nemav videno. Jasno e se. Ja preeska si mislev deka delot so dvete nastavci od strana e ustvari preden dal, atoa ustvari doaga kako zaden del.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Па маркицата ти кажува све човече... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
А на која страна ќе биде свртена зградата?!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Многу топ работа е што ќе можеме да го следиме градењето интерактивно преку камерата на идивиди
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Почнаа со работа
![]() [ ![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 26272829> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |