![]() |
![]() |
![]() |
Трифка |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | |||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||
Нема што да се експонираат, ќе ни ги сервраат у последен момент од партиите. Нормално нема да бидат ни бар малку прикладни за градоначалници, туку ќе бидат обични партиски војничиња. А народов пак ќе излезе ко стока и ќе гласа за партии ![]() А Андреј петров кога мисли дека многу напраил, тоа добро зборува за нивото на кое што се наоѓаме... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||||
човекот е луд ама мислам дека не е луд до толку пак да се кандидира. Него би било интересно полека да почнат да се експонираат потенцијалните наследници. Стварно немам претстава кој би се кандидирал. Единствено ми паѓа на памет Андреј Петров мислам дека него натаму му влечат амбициите.
|
|||||
![]() |
|||||
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
||||
Хахахаха добра идеа е тредов. Мислам дека за следните избори, онака кога ќе се напуни со едно десетина страници (а не се сомневам дека ќе се напуни), треба да испринтаме ова и да го делиме како пропаганден материјал.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||
Абе тоа се вика Трифке, не Трифка
![]() Он е тачка, тука нема место за дилеми... Ама најтрагично е што е во право околу финансиите за градот. Од владава ми се гади се повеќе и повеќе... „Децентрализацијава“ само уште повеќе го закопа Скопје... Edited by Cloverstack - 21-Nov-2007 at 00:04 |
|||||
![]() |
|||||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||||
еве го главниот момент
![]()
|
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
||||
![]()
Извор: А1 |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
||||
Трифун е дефинитивно урбано прашање, т.е. урбана елементарна непогода. Затоа нишкава за него ја отворив тука па да ја наполниме со материјалите за кои зборевме пред некој ден.
|
|||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |