![]() |
![]() |
![]() |
Технички прием,квалитет на градба(општо) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 456 |
Author | |
Triki ![]() Newbie ![]() Joined: 13-Jun-2020 Online Status: Offline Posts: 35 |
![]() ![]() |
И мене ме интересира
![]() ![]() ![]() Еве crespitto делува како да е вработем во голден арт, можеби он има инсајдер инфо ![]() |
|
![]() |
|
bulevar3 ![]() Newbiе ![]() Joined: 11-Dec-2021 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9 |
![]() ![]() |
Дали има некој повеќе инфо за останатите две згради , кога поточно ќе биде правење записници и примопредавање на клучевите?
Благодарам. |
|
![]() |
|
crespitto ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 01-Dec-2021 Online Status: Offline Posts: 26 |
![]() ![]() |
.
Edited by crespitto - 13-Dec-2021 at 23:21 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Како е можно да живеееле? Од мега акустик велат дека треба сите 3 згради да се пуштат во исто време поради тоа што е комплекс и треба да пројдат сите технички прием. Инаку краен рок е крај на декември...
|
|
![]() |
|
crespitto ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 01-Dec-2021 Online Status: Offline Posts: 26 |
![]() ![]() |
Официјално клучевите беа доделени на овие семејства на 11.11.2021год. Сега ја имаат ставено објавата од страна на Голден Арт, инаку и од претходно од месец август-септември некои 6 семејства веќе живееа во зградата.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
https://www.facebook.com/GoldenArtMKD/posts/4081644795270746
Голден Арт денес делеле клучеви од својата зграда, од мега акустик уште нема никаков контакт, да се надеваме дека ќе се јават наскоро. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 456 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |