![]() |
![]() |
![]() |
Соравиа центар |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 111213 |
Author | |
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Уу тежок промашај. Се надевам ќе се најде некој одговорен за тоа и веднаш ќе ја отстрани. |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Навистина ужасно, ај да беше убаво спакувана реклама, ама она платното што виси на Соравија ми личи на оние што ги покриваат карабините при изградба на некој објект. ![]() И да, камо да изгледаше вака секоја вечер, ама ете... ![]() Што се однесува до внатрешноста на објектот, во последно време е за нијанса подобро, барем нема валканици по сите страни како на почетокот, а и полека се пополнуваат дуќаните. Накратко кажано, уште рекламата да ја тргнат и ќе биде одлично. |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Соравиа во изградба. На 3:01, 3:59 и 4:06.
|
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=UkfppesUke8
Спотов е очигледно сниман на врвот на Соравија. Многу добар поглед. ![]() |
|
![]() |
|
Harry Potter ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2012 Location: Skopje, Macedon Online Status: Offline Posts: 13 |
![]() ![]() |
ме интересира дали се планира и санирање на патот кој води до Соравиа? бидејќи зимно време за надоле е ужас, се лизга неверојатно и при нормален мразм, а не па со снегов!
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Велиш за уличката што е влез во гаражата под ГТЦ? BTW на почетокот се најавуваше дека во Соравиа Центар ќе има подземен паркинг со пристоен капацитет, меѓутоа не ми текнува да сум забележал нешто што би изгледало како влез во некој таков простор, дали сум пропуштил нешто? Edited by Cloverstack - 12-Feb-2012 at 00:40 |
|
![]() |
|
Harry Potter ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2012 Location: Skopje, Macedon Online Status: Offline Posts: 13 |
![]() ![]() |
лол, сум ја промашил темата.
![]() |
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
Staro Skopje ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-May-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2692 |
![]() ![]() |
Градот убав никна, но го откорнаа
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 111213 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |