![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 169170171172173 209> |
Author | |
mladen_s ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-May-2010 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 407 |
![]() ![]() |
![]() Сериозно мислиш дека воопшто размислуваат за сина? Па цел ентериер на МНТ го откорнаа заради тоа. Туку, да не го добиеме првиот портокалов тартан во светот ![]() |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
„Вардар ќе игра на трева како на финалето на Евро 2012. Истата
трева ќе биде поставена и Вардар сигурно ќе игра на ’Филип втори’.
Тревата до крајот на јуни и почетокот на јули треба да биде подготвена,
додека до првиот меч ќе биде поставена и атлетската патека, со што
првиот меч на Вардар практично ќе биде отварање. Јас знам дека сигурно
Вардар ќе игра на овој стадион, за другите екипи не знам“, реше Шишковски.
http://www.time.mk/read/558407a9d8/34568eb210/index.html |
|
![]() |
|
Stibera ![]() Senior Member ![]() Joined: 20-Oct-2010 Online Status: Offline Posts: 117 |
![]() ![]() |
Арената „Филип Втори“ на 20 дена до евронатпреварите: кал, кал, и само калИако претседателот на Вардар, Зоран Шишковски, во изјава за медиумите ги уверува навивачите на црвено-црниот тим дека македонскиот шампион своите натпревари ќе ги игра на националната арена „Филип Втори“, оваа тазе снимена фотографија вели поинаку. Нема абер од тревата која треба да „одлежи“ барем триесетина дена за да може да издржи еден фудбалски натпревар. А не се работи само за еден… На овој стадион, освен Вардар, треба да играат и Металург, Ренова, Шкендија…
Иако на „Филип Втори“ постојано се работи, дури и ноќе, рокот тешко
дека може да се испочитува. А, единствениот стадион, покрај скопскиот,
каде што може да се организираат евронатпревари под закрила на УЕФА е „Милано арена“ во Куманово. |
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
![]() Не ми пречи тоа што ми ја позајмиле фотографијата, бидејќи истата не подлежи на никакви авторски права, објавена е на јавен веб сајт и секој има бесплатен и слободен пристап до неа, а и да профитирав од истата, ќе објавеа некоја друга фотографија која ќе беше бесплатна за превземање и јавно објавување, Интернетот е пред се отворен, слободен и бесплатен медиум, а не комерцијален медиум. Ми пречи тоа што останатите Интернет портали и останатите медиуми чекаат други луѓе, како ние форумџиите на пример, да ја завршиме нивната работа за нив. Со тек на време, форумите како овој на build.mk, ќе станат поверодостојни извори на информации во споредба со останатите медиуми, кои за жал, се повеќе се занимаваат со субјективно и неверодостојно известување, наместо со објективно и веродостојно известување, со други зборови кажано - НЕ СИ ЈА ВРШАТ СВОЈАТА РАБОТА !!! Edited by Dexter26 - 15-Jun-2012 at 14:16 |
|
![]() |
|
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
Dexter26, nie tuka iskreno, dobronamerno i so ljubov debatirame i spodeluvame informacii, dodeka mediumite imaa zadaca (po naredba) nekogo/nesto da ocrnat ili pofalat. Zatoa nivnite izvestuvanja se neverodostojni i kontradiktorni.
|
|
![]() |
|
deko ![]() Groupie ![]() Joined: 06-Mar-2012 Location: makedonija Online Status: Offline Posts: 86 |
![]() ![]() |
Pa dobro ne gledam shto izlazal ovoj Shishkovski,covekot dobro ima kazano deka Vardar ke igra na stadionot ,a za drugite ne znae.So ogled deka Vardar igra pokasno od drugite verojatno dotogash ke bide spremen stadionot.Od ovaa faza i nema ushte mnogu da se postavi trevata,pa ke ima vreme da nalegne.Drugite klubovi neka mu ja mislat.
|
|
![]() |
|
Pametnjakovic ![]() Newbie ![]() Joined: 27-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Кажаа деновиве ке почне поставувањето на тревата, дај нека слика некој поминувате таму бар еднаш во 2-3 дена.
|
|
СКОПЈЕ ОБЕДИНЕТО ЗА - ВАРДАР!
|
|
![]() |
|
deko ![]() Groupie ![]() Joined: 06-Mar-2012 Location: makedonija Online Status: Offline Posts: 86 |
![]() ![]() |
Pametnjakovic e vo pravo sega moze da se dolovi ovoj moment so poveke fotografii.
|
|
![]() |
|
juventino ![]() Newbiе ![]() Joined: 05-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
ЕКСКЛУЗИВНО! Нова трева на „Филип Втори“
|
|
![]() |
|
Zoc ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Mar-2009 Online Status: Offline Posts: 101 |
![]() ![]() |
хмм...и што е тука ЕКСКЛУЗИВНО??? НАСЛОВОТ???
![]() |
|
![]() |
|
Obedineta Makedonija ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23-Aug-2011 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 1744 |
![]() ![]() |
Ако Може да се окарактеризира како Ексклузивно
![]() ![]() |
|
Создаваме за да имаме, а и тоа што го имаме треба да го чуваме такво какво што е !!!!
|
|
![]() |
|
spaceman091 ![]() Senior Member ![]() Joined: 26-Dec-2009 Online Status: Offline Posts: 516 |
![]() ![]() |
http://novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=6595
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
So ogled na toa kolku vreme cekavme da se napravi terenot poekskluzivno zdravje.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
времето за еден тревен терен им беше потребно колку за изградба на пола трибина.., just sayin'
![]() |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Добро... пак ќе прашам. Зошто дел од северната трибина е без столчиња?
|
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
Stibera ![]() Senior Member ![]() Joined: 20-Oct-2010 Online Status: Offline Posts: 117 |
![]() ![]() |
а зашто тревата е негде зелена а негде жолта и исушена?
|
|
![]() |
|
Pametnjakovic ![]() Newbie ![]() Joined: 27-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Паметњакович е секогаш во право
![]() ![]() |
|
СКОПЈЕ ОБЕДИНЕТО ЗА - ВАРДАР!
|
|
![]() |
|
Goran ![]() Senior Member ![]() Joined: 09-Jul-2009 Online Status: Offline Posts: 195 |
![]() ![]() |
Skopjani i Skopjanki forumgii
Aj nekoklku foki od Stadionot so postaven trevnik da vidime a isto od ulicata oklu stadion. Blagodarm
![]() Edited by Goran - 20-Jun-2012 at 04:12 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
А од каде е донесена тревата? Дали е англиска или холандска? Или е доенсена од некоја ливада во македонија
![]() |
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
Најверојатно овие нови неотпакувани седишта прикажани во 6-та и 7-та фотографија се одговор на твоето прашање, FoSsiL. Бидејќи денес не ми дозволија да влезам за да го фотографирам теренот за играње, одлучив да ја фотографирам Националната Арена Филип Втори Македонски, поконкретно надворешниот изглед на новата северна трибина. Особено обрнете внимание на ВИП влезот, прикажан на првите 5 фотографии, баш ме интересира што би помислиле луѓето како Роман Абрамович, Роберто Ди Матео, Жозе Мурињо, сер Алекс Фергусон, Жузеп Гвардиола и ред други луѓе од нивни калибар, кога би поминале низ овој влез, вака декориран. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 169170171172173 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |