![]() |
![]() |
![]() |
Општинска зграда Прилеп |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() Posted: 25-Aug-2008 at 15:34 |
Пред околу месец во Прилеп почна да се гради нова општинска зграда,зградата не е наполно нова туку реконструкција на поранешниот дом на АРМ.
Само овој рендер го најдов,но деновиве ќе одам до зградата има истакнато нови рендери,па воедно ќе видиме до кај е стигната реконстукцијата. ![]() Edited by Cloverstack - 02-Nov-2008 at 20:54 |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Дали можеби се работи за зградата што по малку се гледа зад дрвјата на оваа фотографија? (ја позајмив од твојата колекција
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Да баш таа e,браво Clover
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Проектов го видов во претпоследниот број на Порта 3 но квалитетот на рендерот таму беше тапа па не го ни постирав. Ова е веќе подобро.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Meне многу ме иритират зелените стакла.
Се надевам дека во живо ќе биде подобро. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Eве ја и таблата што е извадена пред зградата,дава малку подобра слика како ќе изгледа објектот,се извинувам за лошиот квалитет(не по моја вина)
Дури некој успеал и да скине дел од неа ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Од веб сајтот на општината. Овој рендер е малку различен и повеќе ми се допаѓа. Се надевам дека се прави според оваа варијанта...
![]() Edited by Cloverstack - 14-Sep-2008 at 03:23 |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
![]() Овој делува пак многу гломазно со страниве што ги додале. Требале да се држат до оригиналниот рендер, што според мене е сосема достоен и нема никакви детали што ти бодат очи како на новиов. |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
![]() Не ми се допаѓаат многу ни едниот ни другиот рендер, но се надевам дека поубаво ќе излезе кога ќе го направат. А чекајте малце, ова е некаде спроти чаршијата во Прилеп?? Или барем блиску? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
blisku e do carsijata na 200 metri
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ајде малку освежување.
Има мали измени од рендерот. ![]() ![]() ![]() |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
ova ce bide mnogu dobra zgrada
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
@ ovaj stariov
Претпоставувам на градилиштето нема табла со рендер од новава верзија иначе ќе си ја регистрирал. Немаа ставено ни некој прозор за проба? Од искуство ме фаќа параноја, замислувам најлоши можни комбинации. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Стои стариот рендер,се надевам дека зелените стакла се само за на слика,ако ги постават ќе биде страшно лошо.
Малку ми заприличува зградава на бункер,но се надевам дека по целосното завршување,кое треба да биде летово нема да биде лошо. |
|
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Зградава ми изгледа како дете на Рамстор и некоја трафика... Многу пати се имам изјаснето против (прекумерно) користење на алуминиумски профили, па можам да кажам дека кога ќе дојде до гласање објектов не добива над 2...
|
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Бев на поминување па направив една слика со телефон.
Почнале да ставаат и стакла,не изгледаат лоши. Само ме интересира дали некој може да предпостави што можи да е онаа кула,целата е алуминиумска,без стакло. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
shyes ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
Кулата по мое може да е за лифт.
п.с. баш ме интересира зошто толку форумѓии мразат зелени стакла. хехе |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Edited by ovaj_stariov - 27-Jul-2009 at 23:08 |
|
|
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
Многу подобро одколку на рендерите али малце претерале со алуминиумските профили, од едната страна личи на складиште а не деловна зграда.
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Ти тргна со сликите овај_стариот
![]() Немам високо мислење за објектов но немам ни некое изразито негативно мислење. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |