![]() |
![]() |
![]() |
Инспиративни урбани пејсажи од светот |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 54> |
Author | |
damjan4o ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Sep-2010 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 358 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Сараево...
![]() |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
damjan4o ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Sep-2010 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 358 |
![]() ![]() |
Dubai
![]() |
|
![]() |
|
OCB ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: 54 Online Status: Offline Posts: 921 |
![]() ![]() |
Мексико
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
![]() Зависи за кого како, сигурно делува доста инспиративно за заколнатите уништувачи на природата. Но многу позастрашувачки е тоа што се случува во сите тие места прикажани на сликата, само во 2012 година убиени над 50.000 жители како резултат на војната помеѓу наркокартелите, е тоа е застрашувачки. ![]() |
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
кај наоѓаат кислород овие за да дишат(да не збориме за вода,канализација...)
|
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
![]() Е па не залудно во текот на 1990-те години Мексико Сити го уживал неславниот статус на најзагаден град во светот. Наводно во последно време работите на дебело се смениле кон подобро, но пејсажов ме влече кон сосема поинакво мислење. |
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
незнам дали се сликите адекватни на темава,ама вредат да се видат
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тајланд на точка точка ком точка мк |
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Иако знам дека се слики ,повеќе изгледаат како рендери отколу како слики...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Дубаи и метрото во Дубаи...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
И една од Чикаго...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Барселона
![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Морам да признам дека американските предградија ми се мошне интересни, иако понекогаш можат да остават впечаток на „copy&paste“
![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Предградие во Копенхаген
![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Сан Сити (Sun City), Аризона, САД
![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
за вакви типски изградени населби има кажувања дека најголем проблем е да си ја најдиш куќата.наводно секое дете на школо мора да ја носи со себе адресата,па ако се изгуби да знаат каде да го однесат.на сите страни е исто
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
американско предградие (не знам каде)
![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Јас сум фасциниран од шарите и облиците на ваквите населби. Не тврдам дека се најдборите за живеење, ама не верувам ни дека се најлошите за живеење. Тоа ми се населби баш за средната класа. |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 54> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |