![]() |
![]() |
![]() |
Плажи и бродови на Вардар |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3637383940 64> |
Author | |
Cibi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 167 |
![]() ![]() |
тука требаше да биде хотелот со едрата !
|
|
![]() |
|
Danndy ![]() Senior Member ![]() Joined: 03-Sep-2010 Online Status: Offline Posts: 410 |
![]() ![]() |
Да се надеваме дека ќе надојде уште Вардар! ![]() |
|
Traveling.
|
|
![]() |
|
Danielbtmk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 26-Jan-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 693 |
![]() ![]() |
![]() Edited by Danielbtmk - 18-Dec-2013 at 02:03 |
|
![]() |
|
Еден Дечко ![]() Senior Member ![]() Joined: 24-Nov-2013 Online Status: Offline Posts: 277 |
![]() ![]() |
Чудово ме плаши.... Како беше тоа, 60 метарски јарбол ќе има ако не се лажам и ќе служи како хотел, морници по телово од самата помисла :S колку голем коефициент на интелигенција треба да поседуваш за да осмислиш вакво нешто за во строг центар на еден град, да ми дадат задача Луна парк да конструирам немаше да и дозволам на ''креативноста'' да дотурка до нешто вакво.
Онаа спроти театарот е монструозна, уште рингишпил фали за сликата да биде комплетна, па на тој начин нели целосно ќе се покрие единствениот солиден објект од проектов. |
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
srekna vest: ne ringispil, ama panoramsko trkalo ke doleta kaj i da e ![]() |
|
![]() |
|
Еден Дечко ![]() Senior Member ![]() Joined: 24-Nov-2013 Online Status: Offline Posts: 277 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
marko.kostoff ![]() Senior Member ![]() Joined: 10-Oct-2013 Online Status: Offline Posts: 104 |
![]() ![]() |
![]() Edited by marko.kostoff - 29-Jan-2014 at 19:55 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
И на мене не ми изгледа како да е природен процес во прашање, камо среќа да се премислиле во последен миг.
|
|
![]() |
|
Baze ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Jan-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 409 |
![]() ![]() |
Ако вардар бил толку силен за да го одведе насипот на тој брод, сигурно и без поголеми потешкотии ке ги однел насипите и од другите проекти или притапни патишта (тие под мостот и сл).
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() |
|
![]() |
|
shyes ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
Ако решија веќе со вакавата насока да го градат сплавов, барем да се потрудеаа малку повеќе и да го направат со вистински едра и повисоки јарболи. Многу по убаво ќе изгледаше од како сега. Половина лаѓа половина барака.
![]() |
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
lele na koi drogi se lugevo?
|
|
![]() |
|
Gradinarot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Aug-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 369 |
![]() ![]() |
Гледам некои конзоли во зоната над прозорските отвори...тоа значи дека ќе имаме и фенерчиња!?.
Ме интересира да не знае некој за кога е закажана премиерата на „Побуна на бродот Баунти“. Чисто онака ме интересира. |
|
..... .......
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
jas ne znam zosto niskava se vika plazi i splavovi... ova ako se splavovi jas sum merlin monro.
|
|
![]() |
|
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
Ни требаат некои нови Гемиџии...
|
|
![]() |
|
phenomenon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 26-Oct-2010 Location: Kumanovo Online Status: Offline Posts: 2691 |
![]() ![]() |
На "сплавот" предлагам да му стават и ваква скулптура за впечатокот да биде комплетен:
![]() Edited by phenomenon - 27-Dec-2013 at 21:24 |
|
開始されていないだけの戦いが失われ、
|
|
![]() |
|
Dzeksi ![]() Senior Member ![]() Joined: 01-Apr-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 413 |
![]() ![]() |
nemoj da davas predlozi ziti se da ne go napravat
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
a be luge, koj normalen sto ke go nasledi gradonacalnickoto mesto na skopje bi go ostavil ova tuka? ne se sekirajte siguren sum deka ke bide premesteno eden den
|
|
![]() |
|
Dzeksi ![]() Senior Member ![]() Joined: 01-Apr-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 413 |
![]() ![]() |
osven slep gradonacalnik bi go ostavil
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3637383940 64> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |