![]() |
![]() |
![]() |
Нов објект на Комерцијална Банка (Сан Марко) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 272829 |
Author | |
Dzeksi ![]() Senior Member ![]() Joined: 01-Apr-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 413 |
![]() ![]() |
Zosto ne e staven za glasanje objektov neli e zavrsen?
![]() |
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
pa ne znam dali e oficijalno otvoren
|
|
![]() |
|
marko.kostoff ![]() Senior Member ![]() Joined: 10-Oct-2013 Online Status: Offline Posts: 104 |
![]() ![]() |
![]() Edited by marko.kostoff - 29-Jan-2014 at 20:13 |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Си работи банката во објектот, всушност банката го има „населено“ и соседниот објект, поранешен Т-Хоум... и нешто наслушнав дека е можно ама според мене лично неверојатно... физичко поврзување на двата објекта, иако за тоа во ДУП сеуште нема основа... а не ни знам како би се извело и како би изгледало
|
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Со некаков воздушен мост, што би било ужасно и да се замисли, а не, пак, да се изведе.
|
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
a be objektov ke ima otvaranje ili da go staime na ocenuvanje, vise aman 5 godini pominaa
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
што има да се гласа?мислам дека испод 9 нема да има.тоа значи најдобро оценуван објект и како таков и без оценување би заседнал на тронот
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
e pa ajde da glasame, za ovoj i uste nekolku objekti koi se gotovi a sme gi zaboravile, odamna nemalo ocenuvanje na nekoj objekt. gi zamoluvam administratorite da prezemat nesto okolu ova
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
ne znam sto treba da se sluci za da se stavi objektov na glasanje. im pisav na site administratori nikoj ne se potrudi da mi odgovori. sto e rabotava ne mi e jasno... ama verojatno na nekoj drug mu e.
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Известен е pbanks од страна на Cloverstack, но не знам од кои причини сè уште објектов не е ставен на гласање. Инаку, само pbanks знае и може да го направи тоа. Ние, другите модератори, не знаеме. |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
Еден Дечко ![]() Senior Member ![]() Joined: 24-Nov-2013 Online Status: Offline Posts: 277 |
![]() ![]() |
Не само оваа зграда повеќето од објектите кои се изградија би требало да бидат ставени на оценување. Но мислам дека немора да се брза доколку некој од модераторите неможе да издвои време за да ги постави истите на оценување, подобро ќе се приберат впечатоците ако до сега не биле доволно добро прибрани.
|
|
![]() |
|
one1 ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 13-Mar-2013 Online Status: Offline Posts: 416 |
![]() ![]() |
Тука на форумов ништо не може да менуваме ниту на некаков начин да влијаеме. Излишни ти се коментарите. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Надворешната илуминација не сум видел да ја пуштале откако започнаа со преселбата.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 272829 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |