![]() |
![]() |
![]() |
Спомен куќа на Мајка Тереза |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 23> |
Author | |||||||||||||
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
||||||||||||
lici na maketa,ama aj da go pocekame da se naprai pa da vidime sve toa kako ke ispadne i kako ke se fklopi vo toj prostor......sto jas nemozam nikako da go flopam vo pamet
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Мислам дека треба да се ориентираме малце кон активизам и да испратиме јасна порака дека народот има колку толку вкус и дека вакво нешто е неприфатливо. Патлиџани, флаери, итн итн... Ако не бар ние да си се олесниме. Вака како стрини сме
|
|||||||||||||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
||||||||||||
pa ne ni preostanuva golem izbor osven ko strini da bideme
![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Не се слагам со тебе.
Во нормални земји, каде што луѓето имаат повеќе тестиси, или пак било какво достоинство, нема да дозволат вакво нешто. Ќе излезеа на некаков мирен протест или пак ќе почнеа да фрлаат молотови коктели, а немаше само да мрчат на форуми. Дека ни отиде возот отиде, памет за друг пат. Но најстрашно од се е што, младите архитекти, кои треба да бидат идните креатори на нашето опкружување, и кои треба да бидат жариште на напредни идеи и промотори на модерното ги немаше никаде да испротестираат. Дефинитивно сме тесто народ |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
pa toa i mi beshe zborot,kasno e sea da protestirash za neshto sto e pri kraj so gradba "otishol vozot". ama imashe protesti i za na kej sto e zashtitnata ograda ama ostana na kraj samo kombeto na velija.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
||||||||||||
![]() Еве ви една од кога бев Москва, куќава ме потсеќа баш на оваа на мајка тереза... хахахаха само оваа во Москва е 100000 пати подобра. |
|||||||||||||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
Искрено, најискрено, куќава во Москва е подеднакво грда. Исто како и Вангелштајн, воопшто не се вклопува со околината. Намената на оваа куќа не ја знам, но сигурен сум дека намената со изгледот не е до толку утната колку кај нашиов случај.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||||||||||
А значи немало услови за градба тамо, а?! Од последниве пасуси јасно се гледа туркање со инат на еден глуп проект. И покрај реакциите на архитектонскиот факултет, сепак се пробута проектов! |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by lslcrew - 25-Dec-2008 at 04:21 |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Секој ден е погрда и погрда
|
|||||||||||||
build.mk, гради форумска историја
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Од кај испадна па сега оној петоаголникот, немав приметено таков елемент... уште тоа фалеше.
Ваљда ќе си одговара со тревникот во форма на петокрака ѕвезда ако идат по рендерите ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
ni ja ne sum ja primetil taa petokraka,inace kako i sve sto ne odgovara so nishto nemora ni petokrakata so trevnikot...
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
||||||||||||
куќава личи како да е изградена нормална денешна куќа, врз основа на средновековна тврдина а згора на тоа градат стаклен облакодер
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
1.
![]() 2. ![]() |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
BlacK ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 11-Sep-2008 Online Status: Offline Posts: 95 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Neli malku e ironicno,site ja mrzime spomen kucava na majka tereza a sepak se trudis da ja slikas sto e mozno podobro
![]() ![]() ![]() Dobro decki ste napraele super serija sliki niz centar ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
Дали некој може да ми каже дали оние чкрабаници на слика 1, во десното ќоше од зградата ќе останат така?
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
shyes ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
||||||||||||
мене да ви кажам право поарно ми личи од рендерите, но сепак измешано.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
||||||||||||
видете што сум избрал за прв апдејт
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 23> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |