![]() |
![]() |
![]() |
Стар Аеродром |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 4546474849 62> |
Author | ||
stef4o ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2015 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 21563 |
![]() ![]() |
|
Клико Градба
![]() ![]() https://www.facebook.com/Parket-Parket-101736711380885 |
||
![]() |
||
stef4o ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2015 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 21563 |
![]() ![]() |
|
Денешни
1.Порта Резиденс 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2.Дабар ![]() ![]() ![]() 3.Саник-Хестиа Резиденс ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by stef4o - 09-Dec-2021 at 14:11 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Бауер почнаа со активности околу 15-ти мај годинава и еве после 7 месеца на терен има само ископана дупка за темели и ништо повеќе,кога и да поминам или нема воопшто активност или има само по некој работник.Можно е да имаа проблем со свлекување земја па дополнително носеа машина за шипови пред месец-два. Со оглед на тоа колкав објект треба да изградат прашање е дали до 2025 би го завршиле.И објектот кој го градеа во Автокоманда беше само 3-4 ката а го влечкаа 2-3 години.Очигледно им треба подизведувач кој со поголема динамика би ги реализирал објектите. Еве потсетување за кој објект се работи ![]() |
||
![]() |
||
atanas1982 ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 21-Dec-2021 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 17 |
![]() ![]() |
|
САКАМ ДА ПРАШАМ ДАЛИ НЕКОЈ КУПЕЦ ИМА ПОСЕТЕНО ЗГРАДАТА НА ПОРТА РЕЗИДЕНС И ДА ВИДИ КАКО ТЕЧАТ ИЗВЕДБИТЕ ВНАТРЕ И СО КАКОВ КВАЛИТЕТ!!!!
ДАЛИ НЕКОЈ ИМА ИНФО ШТО СЕ СЛУЧУВА ВНАТРЕ Edited by atanas1982 - 21-Dec-2021 at 14:46 |
||
![]() |
||
Kokino ![]() Newbiе ![]() Joined: 30-Jul-2021 Online Status: Offline Posts: 6 |
![]() ![]() |
|
Ти пратив приватна порака кога пиша, ама изгледа уште не си приметил ![]() Сите коишто имаат стан во Порта Резиденс 1 или 2, слободно нека ме контактираат во приватна порака, имам другари и во двете, и веќе имаат Viber групи, па да ви пратам линкови за да се приклучите ако сакате. |
||
![]() |
||
Gokicaa ![]() Newbiе ![]() Joined: 28-Dec-2021 Online Status: Offline Posts: 5 |
![]() ![]() |
|
Dali znaete dali na prostorot do ovaa zggrada (na slikata belata zgrada) ke se gradi uste edna zgrada od Bauer, ili e drug investitor ? |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Dali znaete dali na prostorot do ovaa zggrada (na slikata belata zgrada) ke se gradi uste edna zgrada od Bauer, ili e drug investitor ?[/QUOTE] Да ќе се гради,инвеститор ќе биде Саник. |
||
![]() |
||
Gokicaa ![]() Newbiе ![]() Joined: 28-Dec-2021 Online Status: Offline Posts: 5 |
![]() ![]() |
|
Vo katastar najdov sopstvenost na ТРГОВСКО ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО ПРОЕКТИРАЊЕ И ИНЖЕНЕРИНГ ВАРДАРГРАДБА ДОО С.ТРУБАРЕВО СКОПЈЕ vo tie baraki, mozno e tie da bidat investitor, a Sanik gi prasav nisto ne kazuvaat za taa lokacija. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Бидејќи многу ме контактираа во приватна порака, се надевам нема да смета да го напишам постот и тука, да биде повеќе видлив.
Сите оние коишто имаат стан во Порта Резиденс 1 или 2, веќе има Viber групи за станарите од истите, така да слободно контактирајте ме во приватна порака, за да ви пратам линкови за да се приклучите ако сакате. |
||
![]() |
||
bojanxmkd ![]() Newbiе ![]() Joined: 03-Jan-2022 Online Status: Offline Posts: 2 |
![]() ![]() |
|
Има некој информација за група на Вибер за Дабар, влез 1?
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
од твитер
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
|
Од пред некој ден:
![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Да,сега проверив Вардарградба се сопственици на 2-те бараки но колку што знам немаат баш преголемо портфолио со станбени згради многу често се јавуваат како изведувачи,доставувачи на бетон(кај комплексот на Саник поред кеј) и при изградба на детски градинки и нискоградба. Можеби ќе биде прва нивна инвестиција во овој дел.Обично работат со АДСДП на социјалните згради во Бутел и низа други што никнаа низ градот. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Зградата на Клико Градба(спроти бензинската на Макпетрол) веќе во завршна фаза веројатно за кратко време ќе е вселива
првично објавен рендер ![]() вториот објавен во тек на градба ![]() ситуација од 27.12.2021 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://www.facebook.com/ASA.DesignAluminiumskiOgradi |
||
![]() |
||
MilenaMilena ![]() Newbiе ![]() Joined: 11-Jan-2022 Online Status: Offline Posts: 1 |
![]() ![]() |
|
Ako moze link i na mene...prateno i vo inbox..fala
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Ти одговорив на приватната пораката. За сите оние коишто не знаат за каков линк станува збор, бидејќи членот го нема цитирано постот, се работи за линкови за Join во Viber групите за станарите на Порта Резиденс 1 и 2. И би ве замолил кога ќе ме контактирате во приватна порака, да напишете во која од двете згради имате стан, затоа што различни групи се. Edited by Kokino - 11-Jan-2022 at 01:54 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Triki ![]() Newbie ![]() Joined: 13-Jun-2020 Online Status: Offline Posts: 35 |
![]() ![]() |
|
Дали некој знае до зградата на дабар, кај што се едноспратните бараки карши стокоматк дали и кога би се градела зграда?
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Имам проверувано по катастар но не сум нашол дека бараките се сопственост на некоја градежна компанија,ми падна доста чудно при ваква инвазија од згради во таа линија да не се откупени. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Порта Резиденс 2
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 4546474849 62> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |