![]() |
![]() |
![]() |
Урбана опрема |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 23> |
Author | |||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||
Одвратна глетка
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=5CC36939C3C7304F848861D434A69E06 |
|||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||
![]() |
|||
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
||
Општина Центар викендов најавува голема акција за модернизирање и
разубавување на шеталиштето на улица Македонија. Ќе се бојадисуваат
сите кружни клупи и ќе се поправат и дотраените и оштетени делови.
Наместо старите канти за отпадоци, ќе се постават нови, попрактични, во
комбинација со пепелник. http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=F4A2FDB8FB822B4298488598707B4925 |
|||
![]() |
|||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||
Во Тафталиџе 1 на секоја втора канделабра поставени корпи за отпадоци
![]() |
|||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|||
![]() |
|||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
Не знам дали е ова од незнење или негрижа, ама ваквите канти се наменети за во нив да има прво вреќа па после губрето. Вака се создава купче пикавци и ситници доле под кантата! Сепак добро е што има некоја тенденција на поставување канти, кога ќе ми текне на онаа зачмаеност што беше!
|
|||
![]() |
|||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||
Чекор по чекор
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
||
Имам една забелешка за корпите во цела држава... Во корпите за отпадоци се поставуваат КЕСИ! НАЈЛОНСКИ КЕСИ! Не сум чистач но јасно ми е. Вака да дувни ветар ем сè што е ситнурија ќе излета (па и да не дувне ветар) а второ 10 пати потешко е да се собере ѓубрето вака. Ама ајде, на кој да му кажиш?
|
|||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|||
![]() |
|||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||
Ако не се лажам ова се нови канти на улица Македонија
![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
||
ми се допаѓа, само каде идат цигарите од пепелникот? или скриено е тоа?
|
|||
![]() |
|||
anDarko ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12-Oct-2008 Online Status: Offline Posts: 204 |
![]() ![]() |
||
КОНЕЧНО! нешто убаво, современо и што не штрчи од околината...се надевам само дека ќе доживеат една година старост
![]() |
|||
![]() |
|||
dacito ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24-Sep-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
||
Од лева страна јасно се гледа канта за отпадоци. Таму одат и пепелот и пикавците како и останатото ѓубре. Одлично изгледа, ми делува навистина урбано и совршено се вклопува во амбиентот на улица Македонија
![]() Edited by dacito - 02-Feb-2009 at 23:12 |
|||
![]() |
|||
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
||
не ја замислував да биде до волку добра.очекував да биде погрда..
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Еве нешто што може од прва да се пофали
|
|||
|||
![]() |
|||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||
Ајде и јас да се вклучам во пофалбите и на мене ми се допаѓа
![]() |
|||
![]() |
|||
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
![]() ![]() Да се надеваме дека нема.... |
|||
![]() |
|||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
Единствено што ме багира у урбанава опрема е што нема стандардизација на неколку типови! Вака секој анарачка е раслична и има некое непотребно шаренило! Таква е ситуацијата и со клупите и со бандерите и со канделабрите и со рабни стубчиња и со уште милион ситници!
|
|||
![]() |
|||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
||
И повторно нема најлонска ќеса внатре
![]() |
|||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|||
![]() |
|||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
||
Aj и од мене една пофалба, се некако критикувам во последно време па убаво е да се види нешто што заслужува пофалба, колку и да е мала и споредна работа.
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 23> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |