![]() |
![]() |
![]() |
Музејски комплекс „Македонска Борба“ |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45678 50> |
Author | |
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
gledam napredok
super ce bese ako imavme edna slika
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Уште дебело под земја
![]() |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Можеби и ќе биде празен простор со некакво поизразено партерно уредување или некоја друга содржина. Се сеќавам кога почна да се збори за театарот, се спомнуваше токму од таа страна дека Жан (архитектот) намислил некаква брановидна стаклена настрешница. Мене ми изгледаше глупаво... Edited by Cloverstack - 24-Feb-2009 at 16:22 |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Извор: Време |
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Мислам дека ова со восочнове фигури е паметна работа,ќе се привлечат многу посетители.
Лично мене би ми било многу интересно да видам како ќе изгледаат. |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
дали има слики од скоро, зошто најавите дека летово ќе се вселат фигурите ми се преоптимистички
|
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
denes e slikano .
![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Ми мириса на купола |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Да не го имаш пропуштенмо рендерот? Нормално дека ќе има купола може ли без нејзе...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
@ UrbanFreak
Да де, куполата одамна не е тајна, одамна го имаме регистрирано рендерот од таблата на градилиште... ѕирни на претходните страни. Проблемот кај овој објект не е само уште една во контингентот куполи кои се насадуваат на се живо, туку и дека е прилишно вештачки и несоодветно насадена врз покривот. Тоа како ќе изгледа градов во иднина со сите овие неброени куполи е друго прашање... Edited by Cloverstack - 09-Apr-2009 at 15:19 |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
упппссссс.... тотално заборавив на рендеров. Знам дека околу објектов имаше голема доза на непознаници и прашина околу тоа како ќе изгледа. Дури сега се потсетив каков се кич не очекува отаде Вардар.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
Von temata,koja e crkvata vo pozadina,dali ima nekade slika za nea ili ''any info''? Edited by Makedonij - 11-Apr-2009 at 14:47 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Св. Димитрија близу плоштадот Карпошово Востание. 41°59'54.48"N 21°26'3.75"E Сега back to the topic.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45678 50> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |