![]() |
![]() |
![]() |
НЛБ Тутунска банка |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 19> |
Author | |
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Еве ги новите рендери за НЛБ, проектот е ревидиран.
1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() ![]() Се надевам дека проблемот е во тоа што не ги доловуваат добро боите |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Ако се загледаш поубаво грдата боја на рендерот всушност треба да биде рефлексија ![]() Значи повторно рендерско ремек дело. Инаку стаклата ми личат во ред, погледни ги тие кои што као немаат рефлексија. Сосема на место. |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Уствари има два влеза од девете страни. Ја па мислев само од кај мито ќе има. Ај ако знае некој нека пише од кај ќе се влага у катната.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Стварно неам претстава за катната :( Ваљда ќе го решат тоа добро бидејќи и онака се прави гужва од колите што излегуваат од Рамстор. Со оглед на тоа дека ове а упте поблиску до раскрсницата гужвата ќе биде уште поголема. Инаку кога сме веќе кај стакла, ЕУ ја измасакрирале ГЕМА :(. Има некакви безвезни фолии нафрлано на многу од прозорците (но не на сите) ваљда за да не ги гледаат од надвор и ноќе изгледа без врска а изгледаше совршено. |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Ко за почеток не ми се свиѓа бојата на зградата, не само на прозорците. А и за прозорците не знам што да мислам, погледни го на пример рендерот број 2... Рефлексија ли е или нешто друго стварно не може да се заклучи... Арно викаш, уште едно ремек дело од рендер. Ќе мора да чекаме да видиме како ќе испадне. |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Повеќе ми се допаѓаше претходната верзија на проектот, вака изгледа депресивно.
![]() ![]() Барем брзо го градат... |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
@La Linea да имаш право променета е и стаклената површина.
Незнам јас сум некако сеуште воздржан. Црвениот ми легна некако на срце (иако од почеток не ми се свиѓаше скроз), веќе го визуелизирав таму па ова некако ми дојде како нагла промена. @Clover дефинитивно е рефлексија, поглени на слика бр. 5 во долниот дел има отслукување на околината. Нема да биде сигурно така шарена зградата. А за брзо градење, денес го завршуваа 4иот кат. Значи само уште еден и ја имаме контурата пред нас Edited by pbanks - 19-Feb-2008 at 18:45 |
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Изгледа само на мене ми се свгиѓа новиов дизајн
![]() Дефинитивно вака сакам да се гради се во Македонија!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Август |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Топ си е зградава.
|
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
Odlicno
|
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
И мене ми се допаѓа. Ми беше убава и претходната црвена варијанта. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Мене ми изгледа дека габаритот е запазен. Само маската е изменета.
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
abe lepotica ne bese ni prethodno ni sea... Sepak mislam deka pristojno kje go popolni prostorot |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ја сум обожавател на стаклени згради, така да овој има повише стакло од првиот.
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 19> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |