![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 9596979899 209> |
Author | |
Facka ![]() Newbiе ![]() Joined: 30-Jul-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Bash me interesira kaj ke go smestat semaforot
![]() |
|
If "nobody" is perfect, then i am Nobody!!!
|
|
![]() |
|
Macedonian ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
![]() Еве почнаа да ги менуваат столчињата на јужна но сепак не се како на северна.....Сигурно си имаат испланирано како треба,што треба.Да не им се мешаме ние.Инаку денес поминав покрај стадионот и на западна и источна се работи Турбо!!! ![]() |
|
МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата кога зурла ќе ти го раскине срцето.
|
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
Еве да се надоврзам и јас со слики како и мацедониа сликите ни се предземени од фаце боок од официјалната страна на Фк Работнички
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Ова со на Sинго терасата навистина не можам да го сфатам. Таа трибина не е повеќе главна, и нема што таму уште да постои тераса/кафанче, и уште помалку влез за соблекувални. Или за домашни натпревари старата соблекувална, а за меѓународни новата? Тоа требаше да се затвори на некој фин начин. Ако ништо друго плус 200 седишта.
|
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
Ova za terasata na Zingo si sosema vo plavo. Ovoj prostor trebase da go korigirat i da postavat stolcinja.
|
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
Терасава на Ѕинго е ова темново на ова слика ?
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Да таа е Edited by Cloverstack - 14-Aug-2010 at 11:24 |
|
![]() |
|
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
Znaeli e nekoj sto e toa sivoto najgore na juzna. Znaci, na posledniot red, najgore ima nesto vo vid na golemi stolcinja sto ne mozam da ukapiram sto e.
|
|
![]() |
|
Macedonian ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
Тоа ти е како се викаат незнам точно агрегати ли,или генератори ако снема струја на јужна тие сами почнуваат да поризведуваат.Такви има и на северна трибина...
|
|
МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата кога зурла ќе ти го раскине срцето.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Fala... dobra idea no mozele da gi skrijat...
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Денес по повод Денот на Армијата (18-ти август) на воениот стадион има изложба од 12-20 часот. Ако има некој слободен може да отиде да слика, има одлични кадри од западна трибина.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Со мало задоцнување еве што фатив набрзинка 1 ![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
Паметњаков ![]() Groupie ![]() Joined: 17-Jul-2010 Location: / Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Зашто последниот столб од Западната трибина ДО СЕВЕРНАТА не е рамномерен со столбот од Северната трибина? Или пак ке го продолжат како на северната пред да се заврши |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Конструкцијата на исток и запад, воопшто не е истата со југ и север. А за надворешниот финален изглед воопшто не треба да се гледа столбови, побарај назад по нишкава ќе најдеш рендери како треба да изгледа. Треба да има некои панели однадвор и илуминација навечер. А и вака да е незнам што толку ти изгледа ружно. Конструкцијата не е никаков естетски елемент.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Od sigurni izvori znam deka uste pri izrabotkata na proektot se pojavil problem pri spojuvanjeto na zapadna i istocna so juzna i severna tribina, posebno vo delot na pokrivot. Ova sto go zboruvas za stolbot voopsto ne me iznenaduva. Poznavajki go makedonskiot mentalitet, amaterizam i neiskustvo (beton prv pat vo svojata istorija gradi stadion) pretpostavuvam deka ke najdat nekoe glupavo resenie, koe ke bide vidlivo so golo oko. pozzz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Зарем бетон ја нема градено јужната трибина уште на времето? Некој таков податок ми се вртка во глава, ама не сум сигурен...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Da, juzna ja ima gradeno beton, no sto menuva toa... da gradis edna tribina e edno, a cel stadion (vo zatvorena forma) sosema drugo... velam Gradski e edinstveniot stadion na koj rabotel beton.
|
|
![]() |
|
Паметњаков ![]() Groupie ![]() Joined: 17-Jul-2010 Location: / Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Ја мислам дека не требаше да се брзаат источна и западна да се изградат! Да не се брзаше немаше сега вакви грешки да се прават. На рендерот видов... ама на ПОКРИВОТ како е малце спуштен па продолжува а столбовиве не беа вака
![]() |
|
Ултрас!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Како прво паушална ти е оцената грешка=динамика. Неможе да се заемни локација столбови поради динамиката. Друга работа е е со странскава фирма. Како да се што доаќа од странство е безгрешно и така догматски ни се сервира дека во секој случај ќе изградат стадион беспрекорно под конец. И трета работа, ако да ги затвориме нашите градежни компании. Ќе треба понатака и други стадиони да градиме, како ќе имаме домашно искуство во градење стадиони, ако туку така не оставиме шанса за еден домашен производ.
|
|
![]() |
|
zokidac ![]() Newbiе ![]() Joined: 24-Aug-2009 Location: MKD Online Status: Offline Posts: 13 |
![]() ![]() |
ushte ne go kompletirale proektov a se komentira za greshki
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 9596979899 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |