![]() |
![]() |
![]() |
Возен парк (ЈСП - двокатни автобуси) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 4849505152 90> |
Author | |
Рок-Барок ![]() Senior Member ![]() ![]() БАНИРАН Joined: 29-Aug-2010 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 118 |
![]() ![]() |
На изглед се бонбона.. сигурен сум дека во живо се уште поубави..
![]() |
|
![]() |
|
build.mk ![]() Senior Member ![]() Joined: 13-May-2010 Online Status: Offline Posts: 216 |
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() 19 ![]() 20 ![]() 21 ![]() |
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Na slikete vaka ne izgleda loso,mislam deka e pokvalitetno sraboten od ukrainskite,so poveke vnimanie na detajlite,mozi vo zivo da kazuva drugo.
Edited by ovaj_stariov - 16-Apr-2011 at 01:10 |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
Mobile ![]() Groupie ![]() Joined: 19-Mar-2011 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
ПРЕУБАВ Е ! А тек кога ќе стигнат и другите...
![]() |
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
И повторно Алфа ТВ со дефинитивно најдобро покривање на настанот:
http://www.vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=36035 Од се срце ви препорачувам да го гледате клипот, закон работа. ![]() Аман, па нели ќе се користеа електронски билети, а не овие стариве хартиени реликвии ? И зошто не се вклучени дисплеите кои треба да прикажуваат на која конкретна линија автобусот сообраќа ? Edited by Dexter26 - 16-Apr-2011 at 00:58 |
|
![]() |
|
Mobile ![]() Groupie ![]() Joined: 19-Mar-2011 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
хахаха
зоки види 2 месеца ги сечеме гранкиве -браво бе Коце ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
WOW, завршетокот на клипот. Не смее да остане нетранскрибиран муабетот помеѓу вицепремиерот Зоран Ставрески и градоначалникот Коце Трајановски, едноставно не смее
![]() Градоначалникот: Еее Зоки. Вицепремиерот: Ааа Коце. Овде као возач Коце. Градоначалникот: А? Вицепремиерот: Ко да возиме... Ајде луѓе, брррм. И после се чудиме за изборот на автобуси... ![]() |
|
![]() |
|
spaceman091 ![]() Senior Member ![]() Joined: 26-Dec-2009 Online Status: Offline Posts: 516 |
![]() ![]() |
mozele da mu dadat naslovna na klipov "zalna makedonija"
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
пожалосна македонија беше со старите автобуси... а во случајов не гледам ништо за жалење..
|
|
![]() |
|
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
Хаха
![]() Коце рулз! А Зоки е феномен, се гледа дека се сите луѓе од народот. ![]() Не знам дали сте приметиле, малку офф-топик, али овој истиов новинар го праќаат скоро увек на владини промоции. Затоа увек и има најинтересни стории. П.С. И мене ме зачуди зошто не функционира електронската ознака на автобусите. Ај можда од утре на боље. |
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
Па нели ви реков дека од се срце ви препорачувам да го гледате клипот.
![]() @Cloverstack Да те надополнам, Cloverstack. Зоран Ставрески не е само вицепремиер за финансии, туку исто така е и министер за финансии на Република Македонија. ![]() Edited by Dexter26 - 16-Apr-2011 at 01:39 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
абе мене ми се симпатични дека се опуштени, неформални, не гледам ништо лошо, најмалку па во врска со автобусите... се изнасмеав..
![]() |
|
![]() |
|
IN_MOTION ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-Jul-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 204 |
![]() ![]() |
Екстра е
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Брмм брммм добри се. Ќе гледам денес да се воззам со двокатниов, ако можам.
|
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
spaceman091 ![]() Senior Member ![]() Joined: 26-Dec-2009 Online Status: Offline Posts: 516 |
![]() ![]() |
ne mi bese zborot za avtobusite koj se super, tuku za likovite sto se vozea i nivnite komentari |
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
Мора да се пофали ентериерот, баш е современ и барем од сликите изгледа удобен. За каросеријата имам пишувано и нема да се повторувам. Епа скопјани нека ви се со среќа новите автобуси (овај и тие што ќе пристигнат) и повеќе да ги чувате
![]() Да се надеваме дека праксата со старите дотраени автобуси нема да биде пресликана и кај новите, и дека ќе се има сосема нов пристап кон одржувањето сервисирањето и се друго. Edited by Buliwyf - 16-Apr-2011 at 10:47 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Па да, прифатливо е тоа што се опуштени, на крајот на краиштата, и тие се луѓе.
А богами и не се како Обама, тој полошо си помина, додека држеше говор, неговиот заменик Бајден си приспа. ![]() |
|
![]() |
|
Tuvok ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 173 |
![]() ![]() |
Опуштено клипче. Туку ме занима една работа бидејќи возачот е отсечен напред дали во овие автобуси ќе може да се плаќа на лице место или само со картичка ќе може да се вози ?
|
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Никој нисто не гледе, никој ништо не чита! Edited by Vladimir P - 16-Apr-2011 at 16:31 |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
Да не кршам филм, ама и јас претходно си кажав дека надворешниот дизајн не ми се допаѓа, додека што се однесува на опременоста и внатрешноста на автобусот, тука немам никакви замерки. Севкупно земено, мене повеќе ми се допаѓаат украинските ЛАЗ автобуси.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 4849505152 90> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |