![]() |
![]() |
![]() |
Трговски објекти (општо) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1213141516 28> |
Author | |
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Ова е нешто ново во Скопје. Според сликите ми изгледа дека се наоѓа некаде во близина на Бриколаж, односно во тој дел на градов. Сликите се преземени од Panoramio.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Колку што гледам овде остана официјалниот влез и излез за возила преку „адаптиран“ тротоар? И тоа со пристап до тротоарот директно од крстосница...
Изгледа ќе пушти корења „решениево“ ![]() Многу ме интересира кој надлежниот којшто го одобрил ова. |
|
![]() |
|
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
Објектов не е баш нов и го имам посетено, има салони за медел.
Сообраќајното решение му е ужас, прекршок, поткачување на тротоар... mapa Edited by alexsend - 15-Jul-2013 at 17:10 |
|
Јас Скопје никогаш не сум го замислувал вака.
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Нов КАМ супермаркет во Скопје Север
![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
Прееска поставуваа рекламна табла за нов Рамстор на Првомајска веднаш до Тинекс. мапа.
![]() Се зборува дека многу бргу ќе видиме уште неколку нови Рамстор супермаркети низ градов. |
|
|
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Местово неофицијално го купил цитирам вест од локалната прилепска телевизија "Сопственик на трговски центри во Макадонија" дали мислат на Веро, Тинекс, Рамстор...
А поради блискоста на телевизијата со локалната самоуправа мислам дека е официјално.
http://www.build.mk/?p=27709 ПС Ако сакаат админите нека го префрлат постот во трговски објекти Edited by ovaj_stariov - 16-Aug-2013 at 15:24 |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Многу ме интересира како тоа се прават 100 паркинг места на 1296 m2 ? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
па за бицикли бе Алекс,мисли малку
|
|
![]() |
|
The Man ![]() Senior Member ![]() Joined: 06-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 135 |
![]() ![]() |
Мислев дека објектов на Првомајска е само за Мега Куманово.
Edited by The Man - 18-Aug-2013 at 15:04 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Рамстор отвори нов супермаркет во Општина Кисела Вода
![]() ![]() ![]() ![]() http://kiselavoda.gov.mk/index.php/naslovna/novosti/231-2013-08-21-17-38-09 |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
41°58'30.71"N 21°27'8.89"E |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
![]() Трговскиот Центар (деловниот објект) на Адора во Станбена Населба Лисиче , сликано од кола па затоа и не го фаќа целиот објект, во моментот кога сликав се правеше внатрешната кошулица (припрема за под) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
СП маркет и во Автокоманда
Скопски пазар отвори нов супермаркет од синџирот СП Маркети во скопската населба Автокоманда. Новиот маркет се наоѓа на локацијата на поранешниот МаксиД дисконт, во кругот на зелениот пазар во Автокоманда. ![]() На површина од околу 750 квадратни метри, маркетот нуди богат асортиман од преку 10.000 производи од реномирани домашни и странски производители. Во понудата на супермаркетот отсега потрошувачите ќе можат да се снабдат и со свежо овошје и зеленчук, готови топли јадења од менито на Топлотека, печено пиле и свежо печен багет. http://www.mkd.mk/makedonija/ekonomija/sp-market-i-vo-avtokomanda |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Дозволи ми да се надоврзам на твојот муабет... ![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Edited by Џоле - 06-Sep-2013 at 11:41 |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
малу офтопик-пред 6-7 години во Југоекспорт многу ми се допадна една комода,ни имаше мана-1300 евра кошташе,ама морав да ја имам,па најмив другари кои работат со кујни и иверици и ја направивме за 300-400 евра
|
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
Освен ако слабо ме служи помнењето, ова би требало да е ново во трговски центар Беверли Хилс.
Не е нешто посебно, но сепак, еве како го средиле во трговски центар Беверли Хилс тоа што беше најавувано, но не беше реализирано кај Скопје Сити Мол. Ќе повторам: Освен ако ова не е ново, односно освен ако не го помнам, ретко поминувам покрај трговски центар Беверли Хилс од таа страна. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Да ова е кај Беверли од стран на католичка, може има 3 месеци како е поставено и е многу интересно особено навечер.
|
|
|
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Официално КАМ ќе го гради млечниот пазар во Прилеп
Според договорот имаат рок од 6 години, што според мене е премногу за зграда од три спрата. Еве подетално.
http://prilep.gov.mk/news/mk/potpishan-dogovorot-za-izgradba-na-nov-trgovski-centar-na-mestoto-na-stariot-mlecen-pazar/ |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1213141516 28> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |