![]() |
![]() |
![]() |
ДТЦ Дилајла |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
MKballer ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Nov-2007 Location: Detroit Online Status: Offline Posts: 93 |
![]() ![]() |
Na mene mi se cini zgradava e nekako mnogu blizu do ulicata. Ne?
|
|
![]() |
|
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
Неее... никако
![]() |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Ајде луѓе доста се едно ~1.2 м за ѓраганите ни наши да се утепаат, од една страна од дуќаните (со врати према надвор)а од другата страна од прометната улица.
Иначе на тоа место беше „Завод за наставен и научен филм“, кој како и се друго се уништи, да оваја наша младина нема појма од наука и техника, него само за „бизнис“ - дилајла Извинете за OF. |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
Zoc ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Mar-2009 Online Status: Offline Posts: 101 |
![]() ![]() |
Од овде не сум поминал одамна ама ова што го гледам (не) ме изненади
...Многу грда зграда ....а можеле и на сред улица да ја изградат ако не ... Немам
повеќе зборови
![]() |
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
Туморчево е многу грдо. Секој ден си го глеам и се поодвратно ми станува. И онака немаше простор овдека од претходно, ама сега со ова - АЈ ХЕВ НО ВОРДС.
Ах Скопјанчиња го чекам денот кога ќе рушиме вакви грдосиии само да да правиме улици - денот кога ќе им стане јасно што направија со градов. |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Неверојатно. Дали некој поназад во нишкава коментираше дека неможе да е полошо од домот на Мајка Тереза?
Чиста 1ца |
|
![]() |
|
Stefano ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Боже, прости им! Не знаат што прават...
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
Еве го кршов и од друг агол... пред некој ден.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Кина 1014-та!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Море треба и среќни да сме , можеа на сред улица да ја стаат
![]() |
|
![]() |
|
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
омг. какво cрање. поарно паркингот да го проширеа неголи ова (убо рече некој) туморче. ако. нели е убаво да се гради. ова у кој дел од „станот“ ќе му дое? трпезарија? детска? Edited by fichot - 08-Feb-2010 at 01:25 |
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
cekajte malce luge, neka se postavi fasadata, neka se vidi kako ke izgleda, site odma se frlija sranje sranje a uste e karabina objektot. od kaj znaete kakvi materijali ke stavat?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
@xnx, освен ако не ти беше постот ироничен, мислам дека фасадата е комплетно ирелевантна во случајов. Објектов е погрешен по премногу други основи. |
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
ne bese ironicno, jasno mi e deka e loso postaven i sve toa, i za toa ima izdrzani komentari, ama za toa deka e pogaden od majka tereza ili slicno, mislam deka e rano da se kaze. da ostavime da se dovrsi, ne e fer na objekt vo karabina da mu presudime za izgledot(ne za postavenosta). i jas mislam deka ke ispadne grd, ama da pocekame. i za san marko imase komentar deka imal kriva kragnja i rogovi pa posle ispadna deka bilo samo podkonstrukcija.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
ne zboram za toa. muabetot mi bese, da ne se sudi pred vreme. i te kako ke vlijae ocenkata za objektot od materijalite na fasadata.... a renderot ne kazuva mnogu... mislam deka se slozuvate so mene.
|
|
![]() |
|
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
Абе и со злато да го обложат па мислам грдо ќе биде. Мене волуменот и местото на објектот не ми штимаат. Поарно тука да ја ставеа катната што е за од карши планирана а на нејзино место некаков поасалаен објект.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Каде точно е планирана катна? Директно карши или малце постранично (симетрично со стариот трговски кај беверли)? |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |