![]() |
![]() |
![]() |
Локации |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |||||||||||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Да де!! За таа оградата што никаде не прочитав дека нешто ќе се прави, а сега оооп оградено градилиште. Тачно на ќошот!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Ја мислам дека ништо нема да биде таму, само е оградена за да постават кран или да чуваат материјал (како што НЛБ направи со уличката која ја блокира, или втора варијанта да не се работи за поставување на некоја подземна инсталација
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||||||||||
НЛБ ја блокираше улицата поради друго. Прочитај наназад кај НЛБ пишува зашто!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||||||||||||
и јас мислам дека е можеби привремен магацин за градилиштата на ГЕМА во тој кварт. тој простор и онака беше полуограден постојано низ годиниве. Ако случајно напраат пак некоја глупост таму... ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
Позади рамстор нема ништо. Ниту па не се приметува дека воопшто тука нешто ќе се гради.
Чисто да ги разбиеме дилемите. ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
||||||||||||
тука беше скејт паркот, па најверојатно скејтерите прават институционални диверзии добро оваа локација е исто на рамстор дали? ако веќе почетокот на жичарата треба да биде кај рамстор најлогично е истата да ја насадат тука на оваа локација, тоа мислам дека би било најдобро решение за жичарата, но ако се планира јужен да се пробива можеби е во ред и да се причека за евентуални корекции во парцелата. |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||||||||||
![]() За жичарницата сум скептик дека некој ја есапи локацијата што ја спомнуваш, трасата што цело време се спомнува е малце поисточно, и е веројатно одредена според состојбата и условите на терен. Edited by pbanks - 11-Jan-2009 at 18:24 |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
||||||||||||
она што велиш кло дека жичарницата е поисточно тоа е точно помеѓу рамстор и стара железничка, ја велам само дека како локација е малку по чиста за да биде почетна станица...
Edited by pbanks - 11-Jan-2009 at 18:25 |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Се знае ли што ќе изникне на оваа локација поред подвожњак ?
![]() |
|||||||||||||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Последната најава што ја памтам беше дека на местото што го посочуваш ќе се изгради катна гаража.
|
|||||||||||||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||||||||||||
Ако и тука велат катна, тогаш на квадратен метар ке имаме 100 катни гаражи
![]() |
|||||||||||||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
Секој ден проаќам од тука. Локацијата е во ваква состојба неколку месеци. Мислам дека е моментално паузирано рушењето поради тинекс, со кој беше договорено навремено да се повлече, ако не се лажам.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
||||||||||||
....
nesto od skyscraper city pred nekolku godini
![]() Quote:
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
||||||||||||
ako ne se lazam seto ova go postirase pbanks vo skyscrapercirty(2006)
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
na tineks neli mu izgori magacinot pred nekolku nedeli??
sigurno ke se povlece
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
Сега само што идам од тука, се паркирав на паркингот што е до свете. Уште мириса на изгорено од тоа магационот. А инаку сликата погоре што е постирана од ССЦ е погрешна. Не е толкаво земјиштето! Земјиштето е само левата половина од тоа што е бележано на сликата од ССЦ!
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
konecno znaeme nesto za ova lokacija
![]() lokacijata:
41°59'44.88"N 21°26'18.49"E
informacijata od
Edited by my Macedonia - 16-Oct-2009 at 18:26 |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||
dali e ova pobednikot ne znam ama vazno e sto znaeme sto se planira vo toj prostor |
|||||||||||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |