![]() |
![]() |
![]() |
Хотел Бетон (седиште на ВМРО-ДПМНЕ) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45678 15> |
Author | |
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
ако ништо друго, барем ќе се тешам со тоа дека распоредов на прозорите и изборот на рамки е ок
![]() |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
Lerin ![]() Groupie ![]() Joined: 07-Feb-2014 Online Status: Offline Posts: 95 |
![]() ![]() |
Па не е лоша да се рече,ама камбанаријана за што е направена хахаха
|
|
![]() |
|
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
мОРЕ ама експресно го изградија ова.
![]() |
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Еве една слика од страна.
![]() |
|
![]() |
|
Teglarot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 569 |
![]() ![]() |
Клаустрофобични, навалете на просторов
![]() |
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Овде не е толку лошо ,од другата страна кога влегуваш од улица Македонија кон Хотелов/седиштето на ВМРО ДПМНЕ е уште полошо за клаустофобичните
|
|
![]() |
|
careca79 ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 30-Apr-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Чисто информативно: ова што го гледате како здание на последниве неколку слики е новиот објект на партијата ВМРО-ДПМНЕ. Хотелот е од внатрешната страна, оној шпицестиот објект кон улица Македонија. Кулата како што ја нарекувате е за лифтот. Има и подземна улица со подземен паркинг. Објектот е профи. Ќе се изгради, ќе се направи и плоштадот пред него, а потоа сите ќе дојдат да се сликаат таму.
![]() ![]() |
|
Од толку многу луѓе кои делат памет, не остана никој кој ќе сработи нешто!
|
|
![]() |
|
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
Од завчера.
![]() Се извинувам, ме мрзеше да цензурирам. ![]() |
|
![]() |
|
tiberix ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Aug-2011 Location: Sofia Online Status: Offline Posts: 284 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
Флатирон.
![]() |
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
јас искрено уште немам појма кој дел од објектот на каде е насочен,све ми е некако побркао и стеснето така што немам ориентација за диспозицијата на објектот.
а тек како им е на станарите на околните згради? |
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Па, овој дел (условно кажано, „шпицот“) е насочен кон улица Македонија.
|
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
да, знам ма секоја нова слика кога ќе ја видам,ми треба време да ја сватам од кој агол е сликана.некако многу чуден ми дојде овој објект.мислам дека тука имаше доволно место да се изгради добар објект.
ова делува како тетрис |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Средновековни сокачиња во 21 век. Го закопаа урбанизмот ко струка за навек.
|
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
„Преубаво. Скопје стана метропола. Од шо стана, ми иде да се ЗИПНАМ и никад да не му се вратам.“
|
|
![]() |
|
vedran1982 ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 03-Jan-2014 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 71 |
![]() ![]() |
Тетрис метропола.
![]() |
|
![]() |
|
Dzeksi ![]() Senior Member ![]() Joined: 01-Apr-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 413 |
![]() ![]() |
na ova cudovo od hotel kolku sto znam fasadata mu se pravi momentalno! BArem taka izgledase koga pominav od tamu
![]() |
|
![]() |
|
jyvation ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 4191 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jyvation ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 4191 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Skopjanecot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 31-Oct-2013 Online Status: Offline Posts: 147 |
![]() ![]() |
Оффтоп малку, ама кулава би била одлично снајперско гнездо...у случај народов да стане "непослушен"...
![]() Има 360 степени поглед над "плебсот"... |
|
All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
Arthur Schopenhauer |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 45678 15> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |