![]() |
![]() |
![]() |
Хотел Бетон (седиште на ВМРО-ДПМНЕ) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 7891011 15> |
Author | ||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
- шефе, ја завршивме фасадата од едната страна
- не ми се свиѓа, ај од ново - ама... - нема ама, не ме интересира, напрајте се што можете да биде по мој ќеиф и да се потроши уште некој денар... среќа што ја видов на време... све неспособни луѓе околу мене бе, една работа не може ко што треба да ја завршат Edited by zabegan - 12-Nov-2014 at 21:09 |
||
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
||
![]() |
||
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
|
изгледа на последните два ката не им се свидела орнаментиката околу прозорите
|
||
![]() |
||
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
|
т.е. недостатокот од.
![]() |
||
![]() |
||
Dzeksi ![]() Senior Member ![]() Joined: 01-Apr-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 413 |
![]() ![]() |
|
a so drugiov del od objektov sto e nedopraen so praime??
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
vladegf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Dec-2009 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 638 |
![]() ![]() |
|
![]() ме је*еш??? ![]() |
||
![]() |
||
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
|
Фотките се преземени од ЅЅС, од mosaic74.
![]() ![]() ![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
дали фасадава остана половична поради тоа што објектот го делат партијата и хотелот? и зошто мораше да делат објект на прво место?
|
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() фото: Маргарита Василева |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() Edited by Џоле - 13-Mar-2015 at 15:36 |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
|
Џоле на мобилен не ми ги отвара фотографиите. Знае некој зошто е тоа така? |
||
![]() |
||
Z|evzek ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Jun-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 423 |
![]() ![]() |
|
А пуш пауза преку прозор за терасата ???
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
бреј, какви плочки ставиле тука, а какви плочки ставија на Карпошово востание и кејот...
|
||
|
||
![]() |
||
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
|
Грујо е непушач,па другите нормално `доброволно` се откажуваат од пушење ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Им се брза да ги завршат зградата и плоштадот пред да паднат од власт и да завршат во затвор
![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
Kid_A ![]() Senior Member ![]() Joined: 24-Nov-2014 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 452 |
![]() ![]() |
|
Нема што да им се брза. Многу тешко да паднат од власт уште 10 години. Дури може да го добијат и Центар ако му помине договорт на Бране со Мијалков
![]() |
||
![]() |
||
martind ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 332 |
![]() ![]() |
|
Може ќе направат пренамена на објектов во затвор ![]() |
||
![]() |
||
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
|
оооо видиш, ја мислев царот од „камбанаријата“ че се обрача кон граџанството, ама уствари стреава (сосем очекувано, целосно несоодветно плесната, а гарант и вон маркица, но што беше тоа) ќе служела за тоа.
Излези „шефе“ право на тераса... ![]() |
||
![]() |
||
Z|evzek ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Jun-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 423 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 7891011 15> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |