build.mk Homepage
Forum Home Forum Home > Останати теми > Фото/Видео > Културно наследство
  Forum Options Forum Options  Active Topics Active Topics RSS Feed: Културно наследство
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Културно наследство

 New Topic Create New Topic Show Topics Page  <1234>
  Topics / Topic Starter Replies Views Last Post Reverse Sort Order
Forum Topics
Hot Topic
Старо Бонче
By Tony Martin, 12-Nov-2012 at 17:53
2 2651 By Tony Martin
12-Nov-2012 at 17:54View Last Post
Hot Topic
Антигонеа - Неготино
By Makedonij, 13-Mar-2011 at 10:31
8 5064 By Paraxiae
13-Oct-2012 at 13:31View Last Post
Hot Topic
Горенци
By Paraxiae, 02-Oct-2012 at 18:17
3 3270 By Paraxiae
02-Oct-2012 at 18:31View Last Post
Hot Topic
Требениште
By Paraxiae, 02-Oct-2012 at 18:30
0 1983 By Paraxiae
02-Oct-2012 at 18:30View Last Post
Hot Topic
Антички град Стенае
By mitatos, 25-Mar-2011 at 13:17
5 5433 By Makedonij
08-Apr-2012 at 13:45View Last Post
Hot Topic
Св. Константин и Елена
By волан, 24-Jan-2008 at 13:51
6 7350 By Max
04-Mar-2012 at 13:31View Last Post
Hot Topic
Антигонија во Пеонија
By Paraxiae, 15-Jan-2012 at 14:01
6 3607 By Paraxiae
17-Jan-2012 at 23:09View Last Post
Hot Topic
Кнежје (близу Свети Николе)
By Paraxiae, 15-Jan-2012 at 19:47
5 3259 By Paraxiae
17-Jan-2012 at 22:11View Last Post
Hot Topic
Запара (Zappara) на Крива Река - епископски центар
By Paraxiae, 15-Jan-2012 at 14:35
0 2075 By Paraxiae
15-Jan-2012 at 14:35View Last Post
Hot Topic
Гарескус (Garescus) во Орбелија
By Paraxiae, 15-Jan-2012 at 14:32
0 2197 By Paraxiae
15-Jan-2012 at 14:32View Last Post
Hot Topic
Еуристо/Еуристум на Црна Река
By Paraxiae, 15-Jan-2012 at 14:22
0 2292 By Paraxiae
15-Jan-2012 at 14:22View Last Post
Hot Topic
Персеида/Деориопус на Црна Река
By Paraxiae, 14-Jan-2012 at 23:52
1 2542 By Paraxiae
15-Jan-2012 at 14:18View Last Post
Hot Topic
Бријаниум (Bryanium) на Црна Река (близу Дреново)
By Paraxiae, 15-Jan-2012 at 14:14
0 1955 By Paraxiae
15-Jan-2012 at 14:14View Last Post
Hot Topic
Пресидио (од Табула Појтингериана)
By Paraxiae, 15-Jan-2012 at 14:05
0 2241 By Paraxiae
15-Jan-2012 at 14:05View Last Post
Hot Topic
Псафара (Psaphara) во Параксија
By Paraxiae, 15-Jan-2012 at 14:03
0 2167 By Paraxiae
15-Jan-2012 at 14:03View Last Post
Hot Topic
Филипополис (Philippoupolis) во Парорбелија
By Paraxiae, 15-Jan-2012 at 13:36
0 1985 By Paraxiae
15-Jan-2012 at 13:36View Last Post
Hot Topic
Враќање на артефактите
By волан, 02-Feb-2008 at 17:04
8 8201 By axel
06-Jan-2012 at 00:43View Last Post
Hot Topic
Св. Богородица Пречиста (Кичевски манастир)
By gjoko, 13-Aug-2011 at 18:57
1 3483 By Cloverstack
15-Aug-2011 at 16:01View Last Post
Hot Topic
Цркви и Манастири во Охридско
By beTon, 30-Nov-2008 at 23:34
12 9717 By gjoko
10-Aug-2011 at 23:54View Last Post
Hot Topic
Самоилова Тврдина
By gorco, 28-Oct-2009 at 10:52
8 4621 By ovaj_stariov
10-Aug-2011 at 22:30View Last Post
 New Topic Create New Topic Page  <1234>

Forum Jump
Forum Permissions View Drop DownThis page was generated in 0.469 seconds.

Copyright ©2007 - 2020  build.mk

Коментарите на форумот претставуваат лично мислење на нивните автори и не претставуваат официјален став на build.mk.