Print Page | Close Window

Преквалификација на земјиште/објекти

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Изградба и ентериери
Forum Discription: Совети, искуства, едукација, проекти...
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=2373
Printed Date: 30-Nov-2020 at 05:44


Topic: Преквалификација на земјиште/објекти
Posted By: v.sekuloski
Subject: Преквалификација на земјиште/објекти
Date Posted: 23-Apr-2013 at 13:18
Што е потребно за земјиште/објект класифициран како Б2 да се преквалифицира во Г2 - барање до кого? доплата?Replies:
Posted By: Zelenikovo
Date Posted: 05-Dec-2017 at 18:38

за вакви прашања до сега најрелевантен одговор се добиваше на http://www.uslugi.gov.mk/ - http://www.uslugi.gov.mk/

но бидејќи сервисот т.е. сајтот е во аут, веројатно административен куршлус, та онлајн абер единствено ако е архивиран ...

https://web.archive.org/web/20120204105328/http://www.uslugi.gov.mk/ - https://web.archive.org/web/20120204105328/http://www.uslugi.gov.mk/Print Page | Close Window