Print Page | Close Window

каде можам да најдам во Скопје?

Printed From: build.mk
Category: Главни теми
Forum Name: Изградба и ентериери
Forum Discription: Совети, искуства, едукација, проекти...
URL: http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=3765
Printed Date: 24-May-2022 at 00:21


Topic: каде можам да најдам во Скопје?
Posted By: ThatKindOf
Subject: каде можам да најдам во Скопје?
Date Posted: 16-Aug-2020 at 09:23
здраво дечки!
Нов член сум на форумот и би сакала да ве прашам каде можам да ги најдам слениве материјали:

- дрвени штици, воедно и лепак за дрво
- цевки од бакар, заедно со фитинзи и доколку има и сечач на бакарни шипки или па можеби некаде може да ми ги пресечат? Исто и лепак за бакарни цевки


Конкретно ми требаат за изработка на сталажа за цвеќиња. Во прилог ви праќам видеа од туториалите зошто не можам да прикачам слика.
Фала ви многу однапред!

1. https://www.youtube.com/watch?v=QuLA5nBo1FA

2. https://www.youtube.com/watch?v=PMNjwnMOKrsReplies:
Posted By: Graditelot
Date Posted: 31-Jan-2021 at 15:12
Каде можам да најдам во Скопје, кујна од масивно дрво или шперплоча?


Posted By: nenad
Date Posted: 16-Nov-2021 at 09:19
МИ треба церада ѕа мало бродче во Охрид, да можам да го покријам преку зима. одприлика вакво нешто https://www.youtube.com/watch?v=fjumv65s6IA&t=6s - https://www.youtube.com/watch?v=fjumv65s6IA&t=6s


Posted By: Влатко
Date Posted: 16-Nov-2021 at 12:47
За поефтина варијанта на фејсбук продаваат церади со различна големина од 350 до 700 денари, имам користено и не се лоши. За профи варијанта имаше фирми од Виница и Кавадарци ако не се лажам што прават церади по мерка.


Posted By: nenad
Date Posted: 17-Nov-2021 at 09:28
falaPrint Page | Close Window