![]() |
![]() |
![]() |
Рециклирање |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | |
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
БРАВО!
|
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
|
![]() |
|
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
Освен големи честитки за дечките и момичките, ништо друго не можам да кажам. За жал, мојот г`з не успеав да го повлечам кон Градски парк, а и мене повеќе ми одговараат лименки и стаклени шишиња.... мислам пиво не се пие во пластична амбалажа, а ја освен пиво друго и не пијам... така да, една личност полна со пародија, иронија и сарказам помалку на овој благороден настан.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tomi_z ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24-Oct-2010 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 196 |
![]() ![]() |
Сепак има млади луѓе со иницијатива. Баш ми е мило, браво!
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Сепак успешно! ![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Јас се успав, спиев. Но имам дома 50-тина шишиња, и ќе пробам да успеам до утре да исконтактирам и да ги дадам на организаторите. |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Еве колку шишиња беа собрани на пунктот пред Бисер, на пола час пред истекот на предвидениот рок (и тоа откако процентуално значително ја засилив колекцијата со моите скромни 12 пелистерка шишиња)
![]() За муабети секогаш сме силни, но кога треба нешто на дело, тоа слабо... Во град од 700 илјади жители и повеќе, не може да се соберат троа пластични шишиња за една ваква убава иницијатива. ![]() Не ми останува ништо друго освен да се надевам дека на другите пунктови поминало подобро. А за оние кои сакаат да придонесат, но денес од објективни причини не успеаа, шишиња ќе може да однесат директно на дешавката и да земат учество во правењето на елката: http://www.facebook.com/events/311445585542199/ Edited by Cloverstack - 24-Dec-2011 at 14:17 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Денес однесов 7 шишиња во школо. Имам дома уште 5, а ќе ми донесат уште.... Е сега, сеуште не е сигурно, но како што реков, можно е Карев активно да се вклучи во акцијава, ако се согласат професорите... А можно е деновиве да тркнам и до кај директорката... Како и да е... опримистички гледам кон целава акција и мислам дека бројот на шишиња ќе биде доволен и голем... и се надевам дека ќе можеме да се здружиме... општо граѓани и Каревчани. Јас воедно сум и некако во средина, и би ми било глупо да не ја правиме заедно... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Јас собирам, а за другите не знам...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
Луѓе ај кој е заинтересиран нека пише.. ако ништо друго... шишиња ако имате? Станува посериозно, можно е и Карев да ја подржи акцијава... ако можете и сакате помогнете |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
http://ilike.mk/art/dizajn/subcategory/elka-od-32000-shishinja/ Зошто да неможеме и ние Ајде да пробаме? |
|
![]() |
|
tomi_z ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24-Oct-2010 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 196 |
![]() ![]() |
Земи ги, може да се употребат како лампиони
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве и доказ... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ќе приберам и јас колку што можам работи... Но имам 25 алуминиумски шишиња, боци од дезодоранс досега... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Јас веќе прибрав неколку зелени шишиња, до нова година ќе се соберат уште...
![]() Ќе се најде и нешто хардвер, ама распар чорапи и ракавици за жал немам ![]() |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
![]() |
|
אל תסתכל בקנקן, אלא במה שבתוכו
|
|
![]() |
|
dule ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Mar-2011 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 255 |
![]() ![]() |
Потполно во целост ја подржувам секоја општокорисна работа во која како членови ќе допринесеме за разубавување на градот.
Покрај тоа ќе допринесеме и кон поголема промоција на форумот во медиумскиот простор. Без разлика дали се работи за рециклирање,чистење и уредување на некој простор или јавна зелена површина,помали поправки околу урбана опрема ,покривање на графитите во централното градско подрачје ,па дури и уредување на некој запустем парк кој ке го носи логото на BUILD и слично .Јас сум сигурен дека доколку направиме еден проект или некоја си идеја за доброто на градот,убеден сум дека и Градот и било која општина ќе не подржи во истата. Исто така и јас сум за и во секое време подготвен да ја дадам подршката. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Јас сум за. Ајде да се собереме повеќе. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ајде, има ли ентузијасти? Или само ќе се жалиме како никој не рециклира, воздухот е лош за дишење и Вардар е матен??
![]()
http://jovanatozija.blogspot.com/2011/12/blog-post_06.html |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |