![]() |
![]() |
![]() |
Градски плоштад Гоце Делчев - Струмица |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1819202122 29> |
Author | ||
leonid23 ![]() Senior Member ![]() ![]() БАНИРАН Joined: 30-Nov-2009 Location: Strumitza Online Status: Offline Posts: 579 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
leonid23 ![]() Senior Member ![]() ![]() БАНИРАН Joined: 30-Nov-2009 Location: Strumitza Online Status: Offline Posts: 579 |
![]() ![]() |
|
Дали некој од модераторите може да ми каже зошто не ми логира повеќе од две слики на постот? Ако може да ставам се по две во нови постови , па после некој од модераторите ако може нека ги внесе во еден пост
![]() |
||
![]() |
||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Leonid23, не се сеќавам да имало ваков проблем порано. Пробав со едитирање да ги додадам останатие слики на првиот пост но безуспешно беше. Ќе почекаме да дојде пбанкс, а во меѓувреме ти постирај ги една по една
|
||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
@La Linea , проблемот е што од една или две фотографии повеќе не ми постира , а сега кога земав да постирам една по една автоматски ме одбива , затоа што се спамираат нишките од три поста повеќе, прв пат ми се случува тоа hmmmmmmmm...
|
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Leonid imame nekoj problem so edit opcijata, taka da gledaj se da spakuvash vo eden post. Inaku problem so povekje od dve sliki vo post nema problem, nitu pa tri posta vo linija.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Да да примеќам дека нешто има проблем со "edit" опцијата , а до кога ќе се среди тоа ? |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
StreetStruck ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18-Nov-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 415 |
![]() ![]() |
|
Што би тебало да пратставува ова???
|
||
"Поробените треба да тежнеат кон слободата, а слободните кон совршенство"- Јане Сандански
|
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Симбол без суштина. Ете тоа. Споменик на ништо. Глобус, мапа, па нешто струмица пишува. Ништо не значи тоа.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Тоа е фонтаната над Гоце Делчев , Врз картаа на светот ќе паѓа вода . |
||
![]() |
||
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|
Toa e toa, proektot (plostadot) vo princip e dobar, no ima i utki, npr. ova so kartata na svetot. Kakva e porakata na avtorot, ne razbiram... No. ja zabelezuvate li ogromnata reklama na "Skopsko" na liceto na "Kulturniot Dom". Privatna reklama na objekt na drzavna institucij. Vo koj svet ziveat gospodava?
|
||
![]() |
||
StreetStruck ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18-Nov-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 415 |
![]() ![]() |
|
Што е фората со картата на светот, нешто ко у стил го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите па ај ќе ја ставиме?
![]() |
||
"Поробените треба да тежнеат кон слободата, а слободните кон совршенство"- Јане Сандански
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Oваа карта на светот претставува слободна уметност , не значи дека се што правиме треба да биде традиционално , а плус тоа, тоа е фонтана пред се. Сите реклами од плоштадот што го нагрдуваа се отстранети , а иста таква реклама на скопско има на Ристичева палата , воочи плоштад Македонија! |
||
![]() |
||
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
nikola49 ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 28-Jul-2010 Location: Strumica Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
pa kulturniot dom e pod nadleznost na ministerstvoto za kultura ministerstvoto e toa koe go dava prostorot za reklama
|
||
Струмица најубав град
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
|
Што има врска под чија надлежност е, кога не чини не чини. Туку кога сме кај културниот дом најмал проблем е рекламата со оглед на тоа дека истиот се распаѓа не би било лошо во догледно време да се реставрира во паќет со Есперанто. Според мене плоштадот ништо нема да вреди ако не се средат околните објекти.
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
|
Ако може некој да го фотографира или да каже што се случува со горниот дел на плоштадот , фак ју как шо го викат. Се надевам дека клупите не се одстранети.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
G.I. Joe ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Aug-2009 Online Status: Offline Posts: 417 |
![]() ![]() |
|
nemozam da svatam deka na raskrsnica plostad napraja ... barem originalna e idejata ako nisto drugo ..
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1819202122 29> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |