![]() |
![]() |
![]() |
Градски плоштад Гоце Делчев - Струмица |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1617181920 29> |
Author | ||
leonid23 ![]() Senior Member ![]() ![]() БАНИРАН Joined: 30-Nov-2009 Location: Strumitza Online Status: Offline Posts: 579 |
![]() ![]() |
|
Еве нова сесија од овој викенд , само што денеска ми дозволија малку да сликам и одвнатре
![]() |
||
![]() |
||
leonid23 ![]() Senior Member ![]() ![]() БАНИРАН Joined: 30-Nov-2009 Location: Strumitza Online Status: Offline Posts: 579 |
![]() ![]() |
|
Од денеска :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by leonid23 - 21-Nov-2010 at 19:16 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by leonid23 - 21-Nov-2010 at 19:33 |
||
![]() |
||
G.I. Joe ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Aug-2009 Online Status: Offline Posts: 417 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Имам сомнежи во врска со комоцијата во паркирањето. Некако столбовите ме асоцираат дека се направени некои тековни измени во проектот и кровот е малку подигнат импровизирано. Гледам бекатон надериле и тука. Мора ли секаде да се става. Ако нема Заев баџанак за асфалт нека се распраша може Коце има. Шала на страна, што не иде бекатонов ,не иде. Незнам дали имаш сликано и од улиците, она што барем мене ми е најбитно, ако некогаш имам прилика да возам да знам како е. Во целина поддршка за проектов, со овие некои мали финеси што бодат.
|
||
![]() |
||
supra ![]() Newbiе ![]() Joined: 16-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Edited by supra - 28-Nov-2010 at 01:37 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Edited by supra - 28-Nov-2010 at 01:37 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Абе дечки , тоа на сликите не е само гаражата , туку и дел од улицата опфаќа! Загледајте се убаво , таму каде се багерите на сликата тоа е улицата...
|
||
![]() |
||
FT ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Jun-2010 Location: Kocani Online Status: Offline Posts: 574 |
![]() ![]() |
|
И улицата ли ќе е со бехатон.. ![]() Edited by FT - 21-Nov-2010 at 21:34 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Па нели гледаш дека се тампоира за асвалтирање ???
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Edited by supra - 28-Nov-2010 at 01:36 |
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Supra, каков е тој „шлајфан“ бетон?
![]() Како што рече и самиот, долг е патот од Бангладеш до Европа... Или можеби тој што го обмислил новото решение какво што го опишуваш е далтонист... Туку навистина би било интересно да се провери каков стручен „авторитет“ стои зад промената и зошто воопшто требало да се менува оригиналниот концепт. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
hmmm...
se uste gledam promena na spomenicite na revolucionernite borbi , Kako i da e , postamentot na Goce Delcev e pregolem , mozese barem da bide za 30% pomal , no ajde da go vidime finalniot prikaz , Mi smeta sto za spomenicite go koristat istiot granit so koj go poplocivaat plostadot , se nadevam deka nema da ja utnat rabotata i so fontanata ( kartata na svetot) odma nad Goce. |
||
![]() |
||
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
|
Неколку пати сум кажал дека го подржувам проектов,едниствено ми боди очи таа саат кулата,некако излишна ми се гледа,сепак ќе почекам да ја видам финалната изведба.
|
||
build.mk, гради форумска историја
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Druze , bas saat kulata e najdobroto od celiot proekt, Vo sklop na nea ima i fontana od predniot del. |
||
![]() |
||
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
G.I. Joe ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Aug-2009 Online Status: Offline Posts: 417 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Сериозно треба да се размисли за изградба на нова зград ана гимназијата и стара да се продаде на лицитација како идна деловно комерцијална содржина.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Гимназијата треба да си остане гимназија , а саат кулата е направена на ова место а да може да има видици од многу страни, Денеска се рушеа постаментите на револуционерците што беа од левата и десната страна до "Гоце Делчев" , а спомениците се прилепени од левата и десната страна на новиот поголем постамент на "Гоце Делчев" ( Јас пак се чудев зошто го направија поголем ) сега има повеќе простор , фино изгледа сега постаментот , но не се согласувам со едно , тоа што постаментот е од обичен темен гранит , и нема баш некој контраст измеѓу поставените споменици и постаментот . ( контраст ќе има откако ќе оксидира бакарот па кога ќе позеленат спомениците ) ![]() Инаку пријатно сум изненаден кога видов дека се поставуваат скелиња за обнова на фасадата на "хотел Есперанто" ![]() p.s. Нова фото сесија од мене, овој викенд ![]() Edited by leonid23 - 25-Nov-2010 at 19:07 |
||
![]() |
||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|
Знаеш што треба да сликаш друго! ![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1617181920 29> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |