![]() |
![]() |
![]() |
Парк Ибни Пајко |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
anonimen ![]() Groupie ![]() Joined: 10-Mar-2012 Online Status: Offline Posts: 58 |
![]() ![]() |
Moze da angaziraat grafiti artisti da go sredat betonskiot zid vo sredina. Da deluva kako umetnicka instalacija so mozebi I plus rekviziti.
Edited by anonimen - 02-Jun-2019 at 14:51 |
|
![]() |
|
mirakuliks ![]() Senior Member ![]() Joined: 06-Feb-2010 Location: New York Online Status: Offline Posts: 831 |
![]() ![]() |
Знам дека е мал детал, ама тоа што ги употребиле претходните и сеуште совршено функционални канделабри од плоштад е мал но вистински чекор во насок на одржливост и разумно користење ресурси.
|
|
![]() |
|
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
Najveke od se me plasi ovaa "pristapna" ulica da ne se pretvori vo gaga parking .
Edited by xnx - 03-Jun-2019 at 02:47 |
|
![]() |
|
hcitrS ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2015 Online Status: Offline Posts: 893 |
![]() ![]() |
Врти-сучи овај Даут Пашин амам никако да се отвори кон светот. Се нешто е опколен, прикриен, притаен, закопан... зграда на една институција од ваков ранг треба поотворено да комуницира со околината; за жал не ја искористиле можноста уредувајќи го паркчево да нивелираат малку и да ја тргнат оградата на амамот за малку барем да се отвори кон градот, со оглед на тоа што единствено од оваа страна има отворен простор околу зградата.
|
|
![]() |
|
stef4o ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2015 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 21563 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() https://www.facebook.com/petreshilegov |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
а од што е бетонскиот ѕид?
|
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
![]() Мислам дека е некаков резервоар за вода или нешто друго поврзано со водовод. |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
skopskodete ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17-Feb-2017 Online Status: Offline Posts: 926 |
![]() ![]() |
Па ваљда може да го офарбаат барем.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |