build.mk Homepage
Forum Home Forum Home
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Active Forum Users


Active Users Top Projects Active Users Most Popular Topics
1. Инвестбанка (7.67) 
2. А1 Арена (Спортски центар „Борис Трајковски“) (7.41) 
3. Хипериум (7.4) 
4. Спoменик нa плoштaд Maкедoнијa (7.26) 
5. Соравиа центар (7.09) 
6. Skopje City Mall (6.8) 
7. Музејски комплекс „Македонска Борба“ (5.86) 
8. НЛБ Тутунска банка (5.63) 
9. Веро Центар (4.68) 
10. Министерство за надворешни работи (4.42) 
 
1. Скопје 2014 (3630132) 
2. Телеком арена (арена Филип II Македонски) (2890743) 
3. Споменици и скулптури (општо) (2758216) 
4. Станбени и станбено-деловни згради (општо) (2704531) 
5. Авиокомпании и линии (2363424) 
6. Фасади (општо) (2000600) 
7. Скопски сообраќај (општо) (1663673) 
8. Аеродроми (1504610) 
9. Sky City (Џеваир облакодери и трговски центар) (1218746) 
10. Патна мрежа (општо) (1208598) 
Active Users Pending Polls Active Users Most Popular Projects
1. SP Planet (6.86) 
2. Катастар (5.37) 
3. Корнер (5.1) 
4. ТЦ Зебра (3.87) 
5. Гема II (6.51) 
6. ДЦ Аркадија (2.33) 
7. Доградба на НУБ (4.33) 
8. Еуростандард банка (4.18) 
 
1. Телеком арена (арена Филип II Македонски) (2890743) 
2. Sky City (Џеваир облакодери и трговски центар) (1218746) 
3. Спoменик нa плoштaд Maкедoнијa (1096775) 
4. Археолошки Музеј / Архив / Уставен Суд (987067) 
5. Надградба на ГТЦ (857216) 
6. Македонски народен театар (Стар театар) (821954) 
7. Нова фасада и ограда на објектот на Владата (765430) 
8. Diamond of Skopje (Limak) (732139) 
9. Skopje East Gate (поранешно ERA City) (722435) 
10. Коридор 8 (709069) 


This page was generated in 0.111 seconds.

Copyright ©2007 - 2024  build.mk

Коментарите на форумот претставуваат лично мислење на нивните автори и не претставуваат официјален став на build.mk.